kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Fener'e golüm var
Menisküs ameliyatı sonrası 19 günde mucizevi şekilde sahalara dönen Beşiktaş'ın golcü yıldızı Bobo, F.Bahçe'ye sürpriz yapacağını söyledi..
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, geçirdiği menisküs ameliyatının ardından 19 gün gibi rekor bir sürede sahalara döndü ve Çaykur Rize maçında forma giydi. Hastanede ameliyat sonrası gözünü açar açmaz, Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçına yetişip yetişemeyeceğini sorduğunu belirten Bobo, "Bu maçta forma giymeyi çok istiyorum. Benim için çok önemli. Kupada oynayabilmek için Ç.Rize maçında kondisyon eksiğim olmasına rağmen oynadım. Eğer hocam görev verirse F.Bahçe'ye sürprizim var. Bu maçta gol atacağıma inanıyorum" dedi. Kısa sürede kendini toparlamak için çok çalıştığını söyleyen golcü futbolcu, "Ayrıca sağlık ekibi de seferber oldu. Onların bu kadar kısa sürede dönmemde çok büyük katkısı var. Şimdi kendimi hazır hissediyorum. Bu maçı kazanacağız. Ben de gol atacağım" şeklinde konuştu.

NOBRE DE SABIRSIZLANIYOR
Stresli maçlarda bazen iyi futbol çıkmadığını kaydeden Bobo, Rize maçının da bunlardan biri olduğunu belirterek, "Rize maçını kazanmak zorundaydık. Bu nedenle büyük baskı altında çıktık. Böyle maçlar futbolcular için her zaman zordur. Ancak her maçın kendine has havası vardır" ifadesini kullandı. Bobo ayrıca Nobre'nin de bu maçı sabırsızlıkla beklediğini ve arkadaşının eski takımına karşı mutlaka oynamak istediğini açıkladı.