kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Günün içinden
Kavga havuza sıçradı!
İSTANBUL'DA biten Kulüplerarası Kış Kupası Yüzme yarışmalarında, Fenerbahçe büyük erkekler ve büyük bayanlarda şampiyon oldu. Müsabakaların son günü gergin anlara sahne olurken, F.Bahçeli sporcular 2 Türkiye rekoru kırdı. Kadrosunda Ukraynalı yüzücüleri yarıştıran F.Bahçe'yi protesto eden G.Saray'lı taraftarlar, "Türklüğü parayla satın alacağımıza, şerefimizle savaşırız" pankartı açtılar ve "Hepiniz Ukrayna çocuğusunuz" sloganı attılar. Ortam iyice gerilirken polis taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yarışları izlemek üzere havuza geldi.

F.Bahçe set vermedi
VOLEYBOL Bayanlar 1. Ligi Final Grubu'nda Fenerbahçe Türk Telekom'u set vermeden 3-0 yendi. Beşiktaş ise Vakıfbank Güneş Sigorta'ya 3-0 mağlup oldu. Diğer sonuçlar: 1. Lig: Dicle Üniv-DYO Karşıyaka 1-3, Eczacıbaşı-G.Antep Şahinbey: 3-0. Klasman Grubu: Emlak TOKİ- Yalova 3-2, İller Bankası-Galatasaray 3-0, Eczacıbaşı- Şahinbey Belediye: 3-0.

Semih Saygıner elendi
DÜNYA Üç Bant Bilardo Şampiyonası ikinci etabında Semih Saygıner, İspanyol Daniel Sanchez'e 3-1 yenilerek elendi. Yarı finalde Sanchez ile karşılaşan Saygıner ilk seti kazanmasına karşın üst üste 3 set kaybedince turnuvaya veda etti.

Elvan yurda döndü
11. Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nda altın madalya kazanan milli atlet Elvan Abeylegesse, Türkiye'ye döndü. Elvan konuşmasında antrenörünün isteği ile taktik koşusu yaptığını belirterek, "Durumum iyiydi, daha iyi derece de yapabilirdim" dedi.

Ümitlere özel sınav!
LÜKSEMBURG ile yarın deplasmanda özel maça çıkacak olan Ümit Milli Takım aday kadrosu dün İstanbul'da toplandı. Teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki millilerde, gurbetçi futbolcular dışında aday kadroda yer alan tüm oyuncuların kampa katılacakları bildirildi. Gurbetçiler ise milli takıma yurtdışında dahil olacak.