kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Telefonlar dinlensin
Deniz Derinsu
F.Bahçe yönetimi, federasyon hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmayı ve federasyon yöneticilerinin telefonlarının dinlenmesini talep etmeyi düşünüyor..
Asbaşkan Ali Koç'un "Son dört haftaya 9 puan farkla giremezsek bizi şampiyon yapmayacaklar" açıklaması hafızalardayken, Kayseri'de Mahmut Uslu'nun "Endişemiz sistemden" demeci, F.Bahçe'de Ulusoy Federasyonu'na karşı infiali yeniden artırdı. Kayseri maçında hakem Vedat Yüksel'in yanlı yönetimi F.Bahçe camiasını hareketlendirdi.

Giderayak yakacak
25 Nisan'daki davada büyük ihtimalle hakkında seçim kararı çıkacak olan, federasyondaki en güvenilir isimlerden biri olan Kemal Kapulluoğlu'nun istifası, F.Bahçe camiasında "Ulusoy yönetimi çatırdıyor. Seçim kararı alınırsa Ulusoy aday olmayacağını açıkladı. Kemal Bey'in istifası da eklenince artık direnemeyeceğini anlayan Ulusoy, gemiyi iyice açığa aldı. Giderayak bizi yakacak şampiyonluğumuzu elimizden almak için her şeyi yapacak" şeklinde yorumlandı.

Savcılığa suç duyurusu
Ayrıca F.Bahçe yönetiminin bugün ya da en geç kupa maçının ertesinde federasyon yönetimi aleyhine çok sert bir açıklama yapacağı sızan bilgiler arasında... Ulusoy'a karşı planlanan 'Acil Eylem Planı'nın son ayağı ise savcılığa yapılacak suç duyurusu. F.Bahçe yönetiminin girişimlerden bir sonuç alamazsa federasyon aleyhinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağı, federasyon yöneticilerinin, hakemler ve kulüp yöneticileriyle, kulüp yöneticilerinin de hakemlerle telefon konuşmalarının dinlenmesini talep edeceği belirtiliyor. Böyle bir talepte 'hakemlerin yakın dostu' Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Şükrü Yazıcıoğlu'nun özellikle takip edilmesinin isteneceği iddia edildi.

Yürüyüş hazırlığı
Yönetim ve camianın önde gelenleri 100. yılda olası bir 'Operasyona' karşı birleşirken, taraftar gruplarının da federasyonun Levent Binası önüne en az 10 bin kişilik bir yürüyüş hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Taraftar grupları Beşiktaş'la oynanacak kupa maçından önce federasyona yürümeyi planlıyor.