kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
'İbo-El Makdum' residence yaptıracak
Bülent İPEK
Geçen hafta Bodrum-Maki Otel'in işletmesini alan Tatlıses, ardından 'kendin pişir kendin ye' açmak için Sarıyer'de bir arsa almıştı. İbo, şimdi de Seyrantepe'de residence yaptırmak için 350 bin YTL'ye arsa satın aldı..
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, son günlerde yeni albümünden çok; yaptığı emlak yatırımlarıyla adından söz ettirmeye başladı. Türkiye'de yapacakları emlak yatırımları uzun süredir konuşulan Arap şeyhlerini andıran ve her geçen gün yeni bir arsa veya ev satın alan Tatlıses, geçen hafta Sarıyer sırtlarında 1 milyon YTL ödeyerek aldığı arsanın ardından Seyrantepe Mahallesi'nde residence yaptırmak için arsa aldı.

LAHMACUNDAN TURİZME
Sarıyer'de, 'kendin pişir kendi ye' tarzında tesis yapacağını açıklayan Tatlıses'in 350 bin YTL'ye Seyrantepe'de aldığı arsaya yapılacak residence projesiyle, oğlu Ahmet Tatlı ilgilenecek. Daha önce birikimlerini şehirlerarası otobüs işletmeciliğine, lahmacun zincirine yönlendiren ve geçen yıl kendi adıyla gömlek üreten bir tekstil atölyesi kuran Tatlıses'in, Türkiye'de emlak yatırımının yabancıların bile dikkatini çekecek kadar cazip hale gelmesi üzerine bu alana yöneldiği konuşuluyor. Geçen yıl Kuşadası'nda bir otel yaptıran Tatlıses, Bodrum'daki Maki Otel'in işletmesini de 5 milyon Euro'ya satın alarak dikkatleri çekmişti. İmparator, Bodrum'un en lüks otellerinden birini alarak, turizm alanındaki iddiasını bir kez daha gözler önüne sermişti.