kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ekranlarda ATV rüzgarı esiyor

Türkiye'nin en popüler kanalı, güvenilir haberlerin ve kaliteli dizilerin adresi atv, yepyeni projeler ve birbirinden iddialı yapımlarla geliyor...
Milyonlarca insanın gönlüne taht kurmuş starlara ev sahipliği yapan, birbirinden iddialı dizilerin yaratıcısı ve doğru haberciliğin tek adresi atv yine zirveye yerleşti. Artık bir ekran klasiği olan programları, zengin ve farklı şovlarıyla her kesimden izleyiciye hitap eden Türkiye'nin en sevilen, en yenilikçi ve en güvenilir kanalı olan atv, yenilenme atağını kesintisiz olarak sürdürmeye devam ediyor.

HABERİN EN İYİSİ
Genel yayın yönetmenliğini Mehmet Tezkan'ın yaptığı Murat Birsel ve Şebnem Sunar Küçük'ün birlikte sunduğu atv Ana Haber, artık saat 19.30'da ekranlara geliyor. Her dakika yaşanan gelişmeler atv Haber'den dakikası dakikası ekranlara yansıyor. Konuklarıyla, canlı yayınlarıyla, haberlere büyüteç tutan bültenleriyle atv haberleri tartışmasız olarak Türkiye'nin en iyi "haberler"i unvanını alıyor.

En komik kanal: Hamdi Alkan TV
Komedinin parlayan yıldızı Hamdi Alkan, müthiş tiplemeleri ve taşlamalarıyla milyonları kahkahaya boğuyor. Hamdi Alkan ve arkadaşlarının hazırladığı "HAMDİ ALKAN TV", en komik "tv kanalı" olma iddiasını gördüğü büyük ilgi ve yüksek izlenme oranlarıyla ispat lıyor. "HAMDİ ALKAN TV", Cumartesi gecelerinde komedinin değişmez adresi olmaya devam ediyor. Samim Değer'in yönettiği programda Hamdi Alkan'a, Kemal Kuruçay, Melda Gür, Ortans Kıvanç, Erdem Baş ve Billur Kalkavan eşlik ediyor.

Telekolik Nurseli
Ocak ayından itibaren atv ekranlarında her Pazar yayınlanacak yepyeni bir yarışma, müzik ve eğlenceyle içiçe harika bir yapım:TELEKOLİK geliyor.Sunuculuğunu ünlü sanatçı Nurseli İdiz'in yapacağı ve Samim Değer'in yöneteceği "TELEKOLİK"te her hafta üçer kişiden oluşan iki aile yarışacak. "TELEKOLİK", izleyenlere her Pazar renkli dakikalar sunacak. Erler Film yapımı "TELEKOLİK" yepyeni formatıyla ekrana yeni bir soluk katacak.

METİN AKPINAR'LA YARINLAR

Umut Olsun
Ekranda pek çok yeniliğe imza atan atv, Türk televizyon tarihinde bir ilki daha gerçekleştiriyor. Sunuculuğunu ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın üstleneceği, canlı yayınlanacak "Yarınlar Umut Olsun", aşılmaz sanılan dertlere ortak olmaya geliyor. "Make My Day" adlı Hollanda formatlı programın Türkiye versiyonu olacak "Yarınlar Umut Olsun", insanların yaşadığı dramları ekranlarınıza taşıyacak, onlara çözüm arayacak. Çeşitli vakıflarla işbirliği içinde yardıma muhtaç herkese elini uzatacak program, yaratacağı sinerjiyle yüzleri güldürecek, pek çok insanı yeniden hayata bağlayacak bir köprü olacak. Dertlere deva olacak maddi yardımların toplanabilmesi için, insanların normal hayatta para ile satın alamayacakları aktiviteler gerçekleştirilecek. Bu kimi zaman bir ünlüyle tenis maçı, kimi zaman bir derby maçında ilk vuruş, belki bir televizyon sunuculuğu olacak... Canlı yayında açıkartırmaya çıkacak bu organizasyonlara katılma şansı, en fazla yardımı yapanda kalacak.

Benimle Evlenir misin?
Ekranların en tutkulu aşk öyküsü "Benimle Evlenir misin?"de yaşanıyor. Küçük bir mahallede yaşanan büyük bir aşkı anlatan dizi, her Cuma yeni bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini İsmail Hakkı Sunat, Deniz Uğur ve Fikret Hakan'ın paylaştığı dizi, yüreğinde sevgiye yer olan herkesi ekrana bağlıyor.

Hayat Bağları devam ediyor
atv'nin tiryakilikle izlenen dizileri arasında yerini alan "Hayat Bağları", yeni bölümleri ve yeni öyküleriyle Salı akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Dizi, en zor koşullarda bile hayata gülümseyerek bakan, umudunu yitirmeyen bir kadının, bir annenin öyküsünü konu alıyor. "Nurhayat" karakterini Melek Baykal canladırdığı dizide diğer rolleri Güven Kıraç, Arzu Yanardağ, Kenan Pars ve Zehra Alptürk paylaşıyor.

DEKOLTE

En heyecanlı yarışma prgramı
Ekranların en heyecan verici yarışması atv'de! Sunuculuğunu podyumların iki ünlü ismi Ayşe Hatun Önal ile Tuğba Özay'ın yaptığı yarışma-eğlence programı "Dekolte", ünlü konukları ve dinamizmiyle herkese Cuma akşamları renkli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

KOMEDİ KEYFİ atv'DE YAŞANIR

YETER ANNE
Dünyaca ünlü Mother & Son adlı sit-com'un yerli uyarlaması "Yeter Anne" atv'de. Artık her perşembe Makbule Hanım'a güleceğiz

atv, ekranlarda esen sit-com rüzgarını "Yeter Anne" ile fırtınaya dönüştürecek. Mother&Son adlı dünyaca ünlü bir sit-com'dan uyarlanan ve senaryo danışmanlığını "Süper Baba" ve "İkinci Bahar" gibi unutulmaz dizilere imzasını atan Muharrem Buhara'nın yaptığı "Yeter Anne" dev oyuncu kadrosuyla bu sezonun en iddialı yapımı. Başrollerini Suna Pekuysal, Özkan Uğur, Ziya Kürküt, Derya Baykal, Toron Karacaoğlu ve Ruhsar Gültekin'in paylaştığı dizi, izleyen herkese muhteşem bir keyif yaşatacak.

"Yeter Anne", yaşlı ama uyanık, gel git aklı sayesinde beklenmedik olayların sebebi Makbule Hanım ile annesi yüzünden karısı tarafından terkedilen İstanbul Radyosu ses sanatçısı Altan'ın komik öyküsünü anlatacak. Umarsız abi Reha, komşu Hikmet ve apartmana yeni taşınan alımlı Nilüfer Hanım sayesinde dizi sürprizlerle, tatlı heyecanlarla ve hiç eksik olmayan kahkahayla izleyiciyi sarıp sarmalayacak.

Yapımını Ayşe Durukan, Gülümsün Özkök Saatçi ve Uğur Başaran'ın üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı "Yeter Anne" 24 Ocak'tan itibaren her Perşembe ekrana gelecek.

Anne Babamla Evlensene
Unutulmaz "Yumurcak" karakteriyle Türkiye'nin kalbini fetheden İlker İnanoğlu, yıllar sonra şevkatli bir baba, karısıyla başı dertte bir koca olarak karşımıza çıkıyor. Güzeller güzeli karısını ise, güçlü oyunculuğu, inkar edilmez cazibesi ile son dönemin en çok konuşulan starlarından Hande Ataizi canlandırıyor.

Erler Film yapımı dizinin bir başka özelliği ise usta sanatçı Zeki Alasya'nın hem oyuncu, hem yönetmen olarak imzasını taşıması... Nevra Serezli de dizinin dev kadrosunda yer alıyor.. Dizisinin konusu ise kısaca şöyle: Genç, yakışıklı bir spor hocası olan Orhan (İlker İnanoğlu) ile alımlı bir kadın olan Selma (Hande Ataizi) birbirlerini çılgınca severler. Afacan iki çocukları ve sevimli köpekleri ile şirin bir evde yaşarlar. Her şey ne kadar mükemmel görünüyor değil mi? İşte bu mükemmel görüntünün arkasında, inanılmaz bir kargaşa, kıskançlıklar, sevginin bir anda nefrete ve kahkahaya dönüştüğü gerçek bir komedi şöleni var...

DELİ YÜREK
Efsane, yeni bölümleriyle her pazartesi atv ekranlarında reyting rekorları kırıyor

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı "Deli Yürek" dizisi, yeni bölümleriyle ekrana muhteşem bir dönüş yaptı. 1998'de "Bu zamanlar Türkiye" sloganıyla yola çıkan "Deli Yürek", Türkiye'nin bugünkü halini gözler önüne seren hem gerçekçi, hem de destansı öyküsüyle ve titiz çekimleriyle tiryakilik yarattı. Dizi, Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı "Miroğlu"nu sade bir "keskin nişancı"dan kent efsanesine "Deli Yürek"e dönüştüren çok renkli ve çarpıcı öyküleriyle zirveden hiç inmedi. Gözüpek Yusuf Miroğlu'nu ve sevdalısı Zeynep'i hain pusular, hedefini arayan kurşunlar ve her şeye rağmen yaşanacak umutlar bekliyor. Milyonları saran "Deli Yürek" ateşi Her Pazartesi atv'de yanıyor.

Usta yönetmen Osman Sınav'ın imzasını taşıyan dizinin senaryosunu Ömer Lütfi Mete yazıyor. Yapımcılığını Mustafa Şevki Doğan üstleniyor. Başlıca rolleri Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Melda Bekcan, Demir Karahan, Kürşat Alnıaçık, Ebru Cündübeyoğlu, Atilla Karagöz ve Elif İnci paylaşıyor.

Böyle mi Olacaktı?
Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez alışkanlığı "Böyle mi Olacaktı" tam dört yıldır zirvedeki yerinden inmiyor

"BÖYLE Mİ OLACAKTI", üç kız arkadaşın lise sıralarında başlayan hikayesi. Güçlü kadrosu, başarılı kurgusu ve sürekliyici öyküleriyle iyilerle kötülerin savaşını, yıllarca beslenen intikam duygularını, tükenmeyen dostlukları, tutkulu aşkları sinema tadında ekrana taşıyan bu dev prodüksiyon zirvedeki yerini hep koruyor. Çarşamba akşamlarının 4 yıldır değişmeyen alışkanlığı. Yapımını Erler Film'in, yapımcılığını Yılmaz Ekmekçi'nin üstlendiği dizinin yönetmeni Şahin Gök. Başrollerde ise Atilla Saral, Yaşar Alptekin, Kerem Alışık, Funda Barın, Şebnem Özinal, Seray Gözler, Sinem Öztufan, Derya Aslan, Cem Bosnalı, Öznur Dursun, Müge Cinman, Özgül Kavruk var.

ÇOK KONUŞULACAK ÜÇ YAPIM DAHA

Kadir İnanır yine yeniden
İddialı dizilerin adresi atv, önümüzdeki dönemde dev kadrosuyla, farklı senaryosuyla tiryakilik yaratacak yepyeni bir diziyi daha ekrana sürecek. "Kumsaldaki İzler"de başrolü ünlü aktör Kadir İnanır, sürpriz bir isimle paylaşacak. Necef Uğurlu'nun yazdığı bu öyküde geçmişin külleri altında hala sıcaklığını koruyan büyük bir aşk, beklenmedik bir olayla tekrar canlanacak. Yıllar önce ayrılan Yalçın ile Meltem'e, kader bir şans daha tanıyacak ama, derin bir şüphe onların peşini hiç bırakmayacak. "Kumsaldaki İzler"in yapımını Osman Yağmurdereli üstlenecek.

New York-Urfa hattında bir aşk
Yeni dönemin en çok konuşulacak, en çok izlenecek bir başka yapımı da "Asmalı Konağın Hanımı" olacak. Karizmasıyla kadınların kalbini fetheden Özcan Deniz, Türk Sineması'nın dev oyuncusu Fatma Girik ve genç kuşağın yükselen yıldızı Nurgül Yeşilçay ile sevdanın, ihtirasın, hırsın, gücün aynı potada eridiği müthiş bir öyküde buluşacak. Abdullah Oğuz'un yapımını üstlendiği dizinin çekimlerinin bir bölümü New York'ta yapılacak. Dev bütçeli bir prodüksiyon olarak tasarlanan "Asmalı Konağın Hanımı", babasından güçlü bir aşiretin reisliğini miras alan Urfalı Seymen Karadağ (Özcan Deniz) ile sevdalandığı diplomat kızı Bahar'ın (Nurgül Yeşilçay) New York'tan Urfa'ya uzanan fırtınalı öykülerini konu alacak. "İkinci Bahar"da çizdiği "Kasap Melahat" karakteriyle ekranın unutulmazları arasında yerini alan Meral Okay'ın öyküsünden yola çıkan bu dizi izleyenlere romantizmi, heyecanı, tutkuyu yaşatacak.

Sibel Can ve ikizler
İddialı isimleri, Türkiye'nin parlayan yıldızlarını buluşturan atv, ünlü sanatçı Sibel Can'ı da çok farklı bir senaryoda, harika bir komedi dizisinde ekranlarınıza getirecek. Bir Türker İnanoğlu yapımı olan "İkizler"de ünlü sanatçı hem güzelliğiyle, hem yorumuyla, hem de oyun gücüyle yine kalpleri fethedecek. Önümüzdeki günlerin en ses getirecek yapımlarından biri olacak "İkizler"de ünlü sanatçı biri zengin iş kadını, diğeri varoşların kıvrak dansözü iki farklı karakteri canlandıracak. Sibel Can'a dizide dev bir kadro eşlik edecek. Sibel Can hayranları ünlü yıldıza 2002 yılında yine atv ekranlarındaki bu yapımla doyacak.

Her akşam 19.30'da
2001'in reyting şampiyonu atv Haber her akşam saat 19.30'da dünya ve Türkiye gündeminin en sıcak haberlerini evinize getiriyor

Gerek yüksek reytingi gerek ciddi ve yansız sunumuyla halkın en beğendiği haber bülteni olan "atv haber" artık 19.30'da yayınlanıyor. Genel yayın yönetmenliğini Mehmet Tezkan'ın yaptığı, Murat Birsel ve Şebnem Sunar Küçük'ün sunduğu atv Ana Haber, Türkiye'nin tartışmasız en prestijli haber bülteni. Anchorman'liğini Murat Birsel'in yaptığı atv Ana Haber Bülteni, aldığı ödüllerle 2001 yılına damgasını vurdu.

EN GÜVENİLEN HABER
AGB raporlarına göre atv Haber, 2001 yılında AB Grubu'nda en çok izlenen ana haber bülteni oldu. Usta gazeteci Mehmet Tezkan yönetimindeki genç, dinamik atv haber ekibi, bir yıl içinde iki de ödül aldı. Habercilikte 2001'e damgasını vuran atv Haber'in deneyimli kadrosu, her akşam saat 19.30'da Türk halkının en güvendiği haber bültenine imza atmaya devam ediyor

Bombalar ARENA'da patlayacak
Haber dosyalarıyla uluslararası alanda Türkiye'ye birçok ödül kazandıran, Türk televizyonlarının lider haber programı "ARENA" izleyicileriyle buluşmak için Türkiye'nin en güvenilir kanalı atv'yi seçti. Yılların araştırmacı gazetecisi Uğur Dündar yönetimindeki "ARENA" programı gündemi sarsacak önemli dosyalarla şimdi atv ekranlarında milyonlarla buluşacak.

SPOR

Bizim Stadyum farkıyla
Yayına girdiği ilk günden bu yana sporseverlerin ilk tercihi, bir spor programı klasiği olan "Bizim Stadyum", her hafta gündem yaratacak konu ve konuklarla ekrana geliyor. Spor basının deneyimli ismi Faik Çetiner'in hazırlayıp sunduğu program ünlü konukları, çarpıcı tartışmaları ile ligin ikinci yarısında yine gündem yaratacak. Faik Çetiner her Pazartesi atv'de hiç bir yerde duyamayacağınız özel haberlerle karşınızda olacak...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır