kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın Neptün ve Merkürle sert açıları bugün maddi konularda gerçekçi davranmama eğiliminizi güçlendiriyor. Risk almaya olan eğiliminiz sizi parasal zarara uğratabilir. Beklemediğiniz ani masrafların bütçenizde güçlük yaratması mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ayın Kovadaki Güneş ve Neptünle sert açısı zaman zaman duygusal karmaşa yaşamanıza neden olabilir. Fakat dışardan bakıldığında oldukça sakin görünebilirsiniz. Aşk konusunda ilişkilerinizin güçlenebileceği bir günde bulunuyorsunuz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Ay ve Güneşin sert açılarının etkisiyle sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bilinçaltı gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak olumlu gelişmeler sosyal yaşamınızda gündeme gelebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artabileceği fakat anlaşılamamaktan yakınabileceğiniz bir gündesiniz. İçinize kapalı kalma isteğiniz yanlış anlaşılabilir. Grup çalışmalarında varlığınızı ortaya koymaktan çekinmemelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Boğadaki Ayın karşıt burcunuzdaki Güneş ve Neptünle oluşturduğu zorlu açı çevrenizle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğinize işaret ediyor. Bugün meslek yaşantınızdaki belirlenemez gelişmeler sizi kararsızlığa sokabilecek nitelikte olabilir..


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün ticari bağlantılarınız ve eğitimle ilgili ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için iyi bir zaman.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün Boğadaki Ayın olumlu motivasyonuyla günlük çalışmalarınıza hız kazandırabilir. Kovadaki Gezegenlerin olumlu enerjisini sevgiyle ilgili gelişmelerde gözleyebilir ve yaratıcı çalışmalarınızın kazançlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Boğada bulunan Ayın kovadaki Güneş ve Neptünle sert açısı bugün ikili ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergilemenize yol açabilir. Fikirlerinizdeki ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün. İşbirliği konusunda duygusallığa kapılmadan karar almalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ayın durumu yaşadığınız ortamlarla ilgili güzel gelişmeleri gündeme getirebilir. Fakat zaman zaman ortamlara uyum sağlamakta güçlük çekebilir ve kendinize ve sevdiklerinize fazla yüklenebilirsiniz. Fizkisel ve ruhsal dengenizi korumaya yönelik egzersizleri ihmal etmeyin.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Boğadaki Ayın burcunuza yaptığı uyumlu açı aşk ilişkilerinize hareketlenme getirebilir. Çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde fazlasıyla duyarlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Ufuklarınızı genişletebileceğiniz her türlü konu bugün ilginizi çekebilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda bulunan gezegenler özel yaşamınızı canlandırıcı etkiler vermeye başlıyor. Fakat Ayın burcunuzdaki Güneş ve Neptünle oluşturacağı sert açı sevdikleriniz ve güvenliğiniz konusunda yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan bazı problemleri ortaya çıkarabilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Burcunuzun yöneticisi Neptünün Ayla sert açısı ortaklarınızla iletişim konusunda kaos yaşayabileceğinize işaret ediyor. Anlaşmalarınız ve iş görüşmeleriniz konusunda istikrarsız davranabilirsiniz. Eşinizin sizi desteklemesi kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır