kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Deniz Akkaya ile Alican Ulusoy neden ayrıldı?

İkisi de iki farklı dünyanın insanı. Biri konumu itibariyle medyadan uzak durmaya çalışıyor. Diğeri ise Türkiye'nin en medyatik kadını...
Erkekler ünlü kadınlarla beraber olmayı çok isterler ama nedense onlarla birlikte yaşamayı beceremezler... Parıltılı dünyanın içinde tanıdıkları kadın ya mankendir, ya şarkıcıdır ya da oyuncudur... Onu ait olduğu ortamlar içinde görüp ilgisini çekmiştir. O kadına sahip olana kadar her şeye 'evet' der. Ama beraberlik başladıktan sonra kısıtlamalar başlar. Hayatındaki kadını artık renkli dünyanın renkli bir yıldızı olarak değil, evinin kadını olarak görme arzusundadır. Yani en basit açıklamasıyla aşık olduğu, taptığı kadını kendi elleriyle öldürmek ister.

Magazin dünyasında bugüne kadar bu davranış biçiminin onlarca, yüzlerce örneğini gördük.

Tabii bunun tam tersi örnekler de yok değil. Ajda Pekkan, yaptığımız bir söyleşide belki de en güzel açıklamayı yapmış ve şöyle demişti:

"Erkekler Ajda Pekkan'a aşık oluyordu. Evde de öyle olmamı istiyorlar, yalın bir kadın olduğumu gördükleri zaman da 'acaba oyun mu oynuyor' diyerek dehşete kapılıyorlardı. Ve hayatları beni sinir etmekle geçiyordu. Ben o erkekleri hiç hatırlamıyorum. Hepsi beni çok yıprattı."

Bu yazının konusu ise Deniz Akkaya... Türkiye'nin en medyatik isimlerinden olan, Deniz, güzelliğiyle bakan her erkeğin yüreğini hoplatıyor. Ama böyle bir kadınla yaşamak hiç de kolay değil. Hayatı evden çok işleri nedeniyle dışarılarda geçen, gece kulübü işletmeciliği yaptığı için haftanın iki gecesi Polo 13'te olan, işleri nedeniyle günde yüzlerce kişiyle telefon görüşmesi yapan, konumu nedeniyle pek çok ünlü insanla tanışan ya da arkadaş olan Deniz'i bir erkeğin taşıyabilmesi oldukça zor. Benim bildiğim, tanıdığım Deniz'in de sırf bir erkeğe aşık oldu diye bütün bu işlerini bir kenara bırakıp, evinin uysal kızı olma ihtimali sıfır...

Eğer kıskanç bir erkekseniz, sevdiğiniz kadını avuçlarınızın içinde tutamadığınızı hissediyorsanız işte o zaman problemler başlar.

DENİZ PEK AKILLIDIR
Deniz, bir süredir genç işadamı Alican Ulusoy ile birlikteydi. İki farklı dünyanın insanı... Ulusoy konumu itibariyle medyadan uzak kalmaya çalışıyor. Deniz ise Türkiye'nin en medyatik kadını. Her gün gazetelerde, televizyonlarda... Ve hikayemizin erkek kahramanı ne olduğunu, nasıl bir dünya içinde, hangi şartlar altında çalıştığını bildiği kadın ile sürekli tartışmalar yaşamaya başlıyor. Bu gerginlik onları hızla beklenen sona götürüyor ve ayrılıyorlar. Deniz tanıdığım en cin, en akıllı kızlardan biri. "Önce kendi ayaklarım üzerinde durmalıyım" diyenlerden. Hayatını bir ilişkiye feda edip, ilişki bittiğinde 'Ben şimdi ne olacağım' korkularını yaşayacak tiplerden hiç değil.

İşte ünlülerin dünyasından tipik bir örnek... Daha kısa bir süre önce de Seren Serengil ile Ozan Kaçmaz arasında bu yüzden problemler çıkmamış mıydı? Eşinin çalışmasına karşı çıkan Ozan sonunda onu kaybetme noktasına geldi. Şu ilişkilere kadın ya da erkek olarak değil, sadece 'insan' olarak bakabilseler hayatlarındaki en önemli sorun çözümlenmiş olacak. Ama nerdeeee...

İNGİLİZ HOCA GÜLBEN'İN PEŞİNDE
Gülben Ergen hırslı, akıllı ve son derece çalışkan bir kadın. Son birkaç yıl içinde hızla katettiği mesafeyi tamamen bu özelliklerine borçlu. Her işiyle bizzat ilgileniyor, hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyor. Çok yoruluyor ama başarısını görünce "Demek ki doğru yoldayım" diyor. Onu, iş harici gece yaşamı içinde asla göremezsiniz. O yoğun temponun dışında eğer bir zamanı varsa mutlaka evindedir. Şimdilerde kafayı İngilizce öğrenmeye takmış. (İsteyince her şeyi yapıyor. Geçen Bostancı Gösteri Merkezi konserinde de 'İtalyanca şarkı söyleyeceğim' diye tutturup iki günde şarkıyı bir İtalyan gibi seslendirmişti.) Bir ajansa başvurarak İngilizce bir öğretmen istemiş. İngiliz Jodie üç aydır Gülben'le birlikte yaşıyor. Uyku saatlerinin dışında neredeyse her an birlikteler. Çat pat İngilizcesi olan Gülben şimdi her derdini anlatabilir duruma gelmiş. Bu hırs ve azimle yakında şahane bir İngilizcesi olacağına eminim. (Atatürk'ün doğum tarihini bile bilemeyen şöhret adaylarına Gülben'i örnek almalarını tavsiye ederim.)



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır