kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yıldırım'ı çarptı
Tarih: 31 Aralık 2001. Yer: Uludağ Grand Yazıcı Otel'in restoranı. Saat: 22.50. Türkiye, 2001'i geride bırakmaya, 2002'ye ve yeni umutlara merhaba demeye hazırlanıyor. Kalabalık restoranda bir masada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberinde sarı-lacivertli yöneticiler oturuyor.
Tüm Metin

  Pardon yok
F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, oyuncularının isteklerini yerine getirmemesi durumunda çok çabuk sinirlenebileceğini söyledi. Şu ana kadar futbolculara iyi davrandığını söyleyen Alman hoca, "Ama bende idman ve maçlarda 'pardon' yoktur, başarı vardır. Futbolcularla iyi geçinmeye çalışırım.
Tüm Metin

  Fatih kavgası
F.Bahçe'de Fatih Akyel sorunu nihayet çözüldü. Ama problemin, bu işle görevli Sadettin Saran yerine Hamdi Akın tarafından hem de kimseye haber vermeden giderilmesi, yönetim içinde sorun yarattı. G.Saraylı yöneticilerle dün görüşmek için randevulaşan Sadettin Saran, görüşmeyi beklerken, Hamdi Akın'ın ...
Tüm Metin

  Farkı kapatırız
F.Bahçe'nin tecrübeli yıldızı Abdullah, lider G.Saray ile 8, Beşiktaş'la da 5'e çıkan puan farkının kendilerini endişelendirmediğini söyledi. Apo, "İstanbul maçı ile yeni bir başlangıç yapacağız. Aradaki puan farkı bizi hırslandırıyor. Rakiplerimizi bir an önce yakalayıp geçmemiz gerekiyor.
Tüm Metin

  Asper kaleyi kaptı
Ligin ilk yarısında en büyük sorunu kalesinde yaşayan Beşiktaş, sonunda aradığı ilacı buldu. Devre arasında Real Sociedad'dan kiralanan İsveçli Mattias Asper, çıktığı ilk resmi maçında güvenoyu aldı. Trabzonspor karşısında 4 kritik kurtarış yapan Asper kaleyi de garantiledi.
Tüm Metin

  Sambacı Marinho artık Beşiktaş'ta
Beşiktaş, önceki gece İstanbul'a getirdiği Brezilyalı Marinho'ya sözleşme imzalattırdı. Dün Acıbadem Hastanesi'nde uzun bir sağlık kontrolünden geçirilen futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken lisans işlemlerine hemen başlandığı belirtildi. 1 milyon dolar bedelle 1.5 yıllığına imza atan...
Tüm Metin

  Borsada dev damping!
Beşiktaş yönetimi, kriz nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı 'Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.AŞ' yi halka açma projesini hayata geçirmek için geçtiğimiz hafta SPK'ya yaptığı başvurunun sonucunu beklerken, açılım strateji değiştirdi.
Tüm Metin

  Peşin pürüzü
G.Saray'da Sergen'in transferine dün de nokta konulamadı. Sarı-kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, dün kendi ofisinde Siirt Başkanı Takiddin Yarayan'la yaklaşık 5 saat süren bir görüşme yaptı. Taraflar arasında yapılan pazarlıkta Yarayan, 1.5 milyon dolar ve Sergen'in...
Tüm Metin

  Trabzon'da gergin idman
Trabzonspor, 5-0 gerideyken olaylar yüzünden tatil edilen Beşiktaş maçının ardından Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Çok moralsiz oldukları gözlenen bordo-mavili futbolcular, basın mensupları karşısında sinirli hareketler sergilerken ortamın gerilmesine neden oldular.
Tüm Metin

  Sampras da gitti
Ve Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda bir favori daha elendi. Erkeklerde 4.tur maçında 9 numaralı seribaşı Marat Safin, 13 kez Grand Slam şampiyonu olarak rekor kıran 8 numaralı seribaşı ABD'li Pete Sampras'ı nefes kesen bir maçtan sonra 6-2, 6-4, 6-7 ve 7-6 yenerek çeyrek finale çıktı.
Tüm Metin

  Capriati çok rahat kazandı
Avustralya Açık tek bayanlarda geçen yılın şampiyonu, bir numaralı seribaşı ABD'li Jennifer Capriati, dördüncü turunda İtalyan Rita Grande'yi 6-3 ve 7-6 mağlup edip ççeyrek finale yükseldi. Capriati'nin rakibi ise Alman Marlene Weingartner'i 6-0, 4-6 ve 7-5 yenen yedi numaralı seribaşı Fransız...
Tüm Metin

  Hollanda korkusu
Avrupa Basketbol Şampiyonası Yarı Final Eleme Grubu'nda yarın Hollanda ve cumartesi günü de Litvanya ile karşılaşacak A Milli Takım'ın başantrenörü Aydın Örs, temkinli konuşuyor. Örs özellikle Hollanda maçının çok önemli olduğunu, bu maçın kaybedilmesinin kendilerini çok zor durumda bırakacağını söyledi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır