kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu kulüp hep tıklım tıklım!

Mekanı doldurmak gibi bir dertleri yok. Çünkü 16 kişi gelse bile kulüpte iğne atılacak yer kalmıyor.
Burası dünyanın en küçük kulübü. 16 kişinin zar zor sığabildiği kulüp, sadece 30 metrekare. Dans pisti de topu topu 20 metrekare. Neredeyse bir dolap büyüklüğünde olan kulüp, buna rağmen müthiş rağbet görüyor. "Miniscule of Sound" isimli kulübe bir kez girebilmek için insanlar uzun kuyruklar oluşturuyorlar. İlk 16 kişi kulübe kabul edildiğinde diğerlerine yol gözüküyor. 1998 yılında kurulan "Miniscule of Sound" 2001 yılında en küçük kulübü seçilerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başarmış.

Bu küçücük mekanın sahibi, dünyada artık trendin bu yönde olduğunu söylüyor: "İnsanlar daha içiçe, küçük gruplar halinde olmak istiyorlar. Club kültürü bu yönde ilerliyor" diyor.

Bu minicik mekanı doğumgünü gibi özel günleriniz için "kapatabilirsiniz". Tabii ki arkadaşınız azsa ve klostrofobiniz yoksa.

FANATİKLERE HİZMET

Sifondan canlı futbol yayını
Ipswich'deki Cock and Pye isimli bar, futbol fanatiklerine hiç görülmemiş bir hizmet sunuyor. Bira sifonuna küçük bir televizyon yerleştiren bar sahibi, bar tutkunu futbol fanatikleri her akşam mekanına çekiyor. Bar sahibine bu sistem 8 bin Pound'a (yaklaşık 16 milyar TL) mal olmuş. Bira sifonundaki mini televizyonun ana kumandası, DJ kabininin içinde. Mini televizyonda sadece futbol maçları değil, film de gösteriliyor. Bar sahibi gördüğü ilgiden memnun; "Bira için sıra beklerken artık kimse sıkılıp, huzursuzluk yaratmıyor" diyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır