kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Akel kardeşlerden "cilalı imaj" servisi

Deniz Seki, Yılmaz Erdoğan ve Ceylan Akel, kardeşlerin ilk müşterileri... Geliyorlar "İmaj Akel's"e giyim, saç, makyaj, hatta psikolojik danışmanlık hizmeti alıyorlar
Akel kardeşleri artık tanımayan yok. Büyük kardeş Deniz Akel, yönettiği reklam filmleri ve kliplerle adından sıkça söz ettiriyor. Ebru Akel'i ise ilk olarak Kenan Doğulu'nun balerin sevgilisi olarak biliyorduk. Ama daha sonra televizyona hazırladığı "Sihirli Ayna" programı ve rol aldığı dizilerle de daha yakından tanıdık.

Uzun zamandır sanatçıları ve programlarına katılan konukları giydirip imajlarını değiştiren Akel kardeşler, bu işi artık profesyonelliğe dökerek "İmaj Akel's" şirketini kurdular. Duyduk ki önümüzdeki hafta yeni albümü çıkacak olan Deniz Seki gibi Ebru Gündeş, Yılmaz Erdoğan, Hamiyet ve Ceylan gibi ünlüler imajlarını yenilemek için Akellere teslim olmuş. İki kardeşin amacı politikacı, sporcu ve büyük şirketlerin de imajlarını düzenlemek.

BİZ BU İŞİ BİLİYORUZ
Babalarının tekstilci olmasından dolayı küçük yaşlardan beri kumaşların arasında büyüdüklerini söyleyen Deniz Akel şöyle diyor: "Bizim alt yapımız çok sağlam. Hem babamın mesleğinden dolayı bu işin içinde büyüdük, hem de ikimiz de konservatuvarda okuduğumuz için sanat tarihi, kostüm tarihi gibi konuları ve her devirin makyajını, saç şekillerini çok iyi biliyoruz. Yani teknik anlamda da donanıma sahibiz."

Ancak Akel kardeşler, imaj için şirketlerinin kapısını çalan kişilere sadece kostüm, makyaj, saç veya dekorasyon alanında değil psikolojik anlamda da yardım edecekler. Giyinmenin ve güzel görünmenin kendini iyi hissetmekle yakın bir anlamı olduğunu düşünen Akeller içten dışa, dıştan içe etkileşimin çok önemli olduğunu söylüyorlar.

AKEL, MARKA OLACAK
İnsanlara farklı ve özel şeyler sunmayı hedefleyen Akel kardeşler "Hayatta iddia, iyi giyinmekle başlar" felsefesinden yola çıkarak sıradışı, Türkiye'de kolay bulunmayan kıyafetleri yurtdışında anlaşma yaptıkları butiklerden getirecekler. Ayrıca Deniz Akel, "Akel" markalı bir jean koleksiyonu da hazırlıyor.

Kendilerinin imaj yaratan kişiler olmadıklarını üstüne basarak söyleyen Ebru Akel, "Yaratmak bize mahsus değil, bizim amacımız bizim gözümüze, zevkimize güvenen kimselere yardım etmek.

Ama bu arada 'Siz sanki çok mu güzel giyiniyorsunuz' diyenler için de yurtdışından bizim de danışacağımız editörler getirteceğiz. Çünkü ben dünya üzerinde Madonna'dan daha zevkli bir kadın tanımıyorum. Ama onun da danıştığı onlarca danışmanı var" diyor.

ÜNLÜLERİN İMAJLARINA NOT VERDİLER

Tarkan iyi bir malzeme

Kenan'ın ise boyu kısa

* TARKAN:
Ebru: Çok güzel bir malzeme. Çok bilinçli, dünyadaki her star gibi hiçbir şeye ama çok şeye ihtiyacı var. Bir stara bir şey belirlemek çok zordur. O çok doğru bir yolda.

Deniz: Tarkan'da değinmek istediğim bir nokta, o içten dışa dıştan içe etkileşimindeki enerji gözünden dışarı fırlıyor. Bir tişört de giyse, parıltılı bir gömlek de giyse ikisi de ona çok yakışıyor. Tarkan bence tamamdır.

* KENAN DOĞULU:
Ebru: Kenan bence çok zevkli. Kıyafet en çok anlaştığımız konudur. Kendine çok iyi bakar, en az benim kadar süslüdür. İçinden geldiği gibi moda neyse onu giyebilecek kadar cesurdur. Giydiğini de kendine yakıştırır. Zaten bu doğallık müziğinde de, yaşamında da, kıyafetlerinde de belirleyicidir.

Deniz: Kenan boyunun vermiş olduğu handikabı ortaya koyan kıyafetler giyiyor. Boyunu uzun gösterecek kıyafetler seçmeli.

* SEDA SAYAN:
Çok hoşuma gidiyor. Çünkü çok tatlı dobra bir tarzı var. Çok cesaretli bir kadın onu takdir ediyorum.

* YEŞİM SALKIM:
Çok zevklidir. İyi markaların güzel koleksiyonlarını seçer. İlk çıktığı günden bu yana kafa olarak da iyi anlaşırız. Gerçi zayıfladıktan sonra görmedim.

* BRITNEY SPEARS:
Çıktığı ilk günden bu yana inanılmaz bir aşama kaydetti. Yaşının getirdiği tüm çılgınlığı üzerinde uygulayabiliyorlar. Bir göbek handikapı var. Onu nasıl atlıyorlar, anlamış değilim.

* İZEL:
Bu seneki kıyafetlerini son derece rüküş buluyorum. Eskiden daha iyi giyiniyordu. Kendisine gitmeyen renkler kullanıyor. Daha önce onunla çalışmalar yapmıştık. Bu kadar sıcak, canlı karman çorman renkler içinde kendisi kayboluyor.

* ASENA:
Kendince çizdiği tarz kıyafetin tüm renklerini kullanıyor. Kendine yakışanı bulmuş. Biraz cesaretsiz ama çok fazla bir şey söylemeye de gerek yok.

DİLEK SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır