kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Reha Muhtar ve koleksiyonu

Müjde! Reha Muhtar haberciliği bir 'belgesel' oluyor. Belgeselin şerefine imajını da yenileyen Reha Muhtar, Versace ve Armani'li kıyafetlerini fularıyla tamamlıyor
Reha Muhtar sonunda "belgesel" konusu oldu. Son dönemde giyim tarzında da köklü bir değişikliğe giden ünlü anchorman, STR Yapım tarafından hazırlanan bir belgeselle dünyaya tanıtılacak. "Reha Muhtar Haberciliği" adlı belgeselin çekimleri altı ay sürecek. Reha Muhtar belgeseli, yurtdışında bu özgün habercilik anlayışını tanımak isteyen ülkelere pazarlanacak. Belgesel, Reha Muhtar'ın "aykırı" habercilik anlayışını tüm yönleriyle izleyiciye anlatacak. Muhtar'ın Türkiye'de bu kadar eleştirilmesine rağmen nasıl aynı zamanda bu kadar ilgi gördüğünün cevabı belgeselin ana temasını oluşturacak. Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ın karşısına geçti ve belgeselinin şerefine dizi dizi resim çektirdi. Kendine fularlı ve nispeten avangard bir tarz yaratan Muhtar, çekimler sırasında Versace, Armani ve Faruk Saraç'tan seçmeler giydi.

Ekranda ya da kamuoyunun gözü önünde bu belgesel için kamera karşısına geçene kadar fular takmayan Reha Muhtar'ın bu özel fotoğraflarda bol bol fular taktığı da gözlendi. Kamuoyu bu fotoğraflardan sonra Hıncal Uluç'tan sonra Reha Muhtar'ın da fularını uzun süre tartışacak gibi görünüyor.

Kendisi ile ilgili bir belgesel çekilmesinden gurur duyduğunu söyleyen Muhtar şöyle dedi: "Yapımcı Larry King, Oprah Winfrey, Jerry Springer gibi dünyanın en ünlü anchormenleri gibi, televizyon literatürüne geçmesi gereken, kendi tarzını yaratmış bir televizyoncu olduğum için bu belgeseli çekmek istediğini söyledi. Ben onlardan iyi olduğum kanaatindeyim ama en azından aynı kategoriye konmuş olmak da iyi bir başlangıç sayılır".

Mutlu TÖNBEKİCİ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır