kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kelebek gibi uçarım bodyguard gibi sokarım

Bodyguard terörü defalarca manşetlere taşındı. Ama bu kez kurban genç bir kadın. Ayda Gündüz'ü İstanbul'un ünlü Roxy adlı gece kulübünün kapısında dövüp, burnunu kırdılar

YILBAŞI KABUSU
2002'nin ilk saatleri. Yer İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Roxy. 31 yaşındaki Ayda Gündüz, erkek kardeşi Emre ve nişanlısı Tolga ile birlikte yılbaşı eğlencesinin son durağı olarak seçtiği mekanda eğleniyor. Bu güzel başlayan gecenin bilançosu... Emre'nin dizlerinde, bacaklarında; Tolga'nın gözünde ve dudaklarında, Ayda'nın ise gözlerinde morluklar ve yaralar oluşmuş. Tolga'nın eli, Ayda'nın ise burnu kırılmış. Olayın özeti ise 'Bodyguard terörü'.

SURATIMA TÜKÜRDÜ
Bugün olayın 20'nci günü. Hafta içi görüştüğümüzde Ayda'nın burnu hâlâ sargıdaydı ve göz altlarındaki morluklar henüz geçmemişti. Emre anlatmaya başladı: "Barda bir adam sataşmaya başladı. 'Ayağıma bastın, koluma çarptın' gibi şeyler söylüyordu. Bir süre sonra suratıma tükürdü. Haliyle birbirimize girdik. İkimiz de dışarı çıkarıldık. Hiçbir itirazım da olmadı. Montumu almak için vestiyere yöneldim. Arkamı döndüğümde bodyguardlar Ayda ve nişanlısı Tolga'nın üzerine çullanmıştı."

TAKSİCİLER DE VURDU
Bu noktadan sonra sözü Ayda aldı: "Kardeşimin dışarı çıkarıldığını görünce koşarak kapıya doğru yöneldik. Nişanlım önde, ben arkada... Daha kapıya varamadan bodyguardlardan bir tanesi nişanlımın dudağını patlattı. 'Ne yapıyorsunuz?' diye bağırmaya başladım. Üç-dört kişi elimi kolumu burkarak beni etkisiz hale getirmeye çalıştılar. Can havliyle kurtuldum. Dışarı çıkartıldık. Yumruklanmaya başladık. Dışarıdaki taksiciler ve bodyguardların arkadaşları da kavgaya katıldı. En son hatırladığım üçümüz sırtımız kalkan olacak şekilde birbirimizi sarıldık. Bu dayak 15 dakika devam etti."

ADLİ TIP'TAN RAPOR
Ayda Gündüz, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu ve Zebra Factory Design adlı firmada çalışıyor. Kardeşi Emre Gündüz ise 26 yaşında. O ise Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. Olayın ertesi günü iki kardeş Adli Tıp'a gidip rapor aldılar ve dava açtılar. Davanın sonucunu bekliyorlar.

BÜTÜN YIL BÖYLE Mİ GEÇECEK?
Bilkent Üniversitesi mezunu olan Ayda Gündüz başından geçen korkunç geceyi anlatırken gözlerinden korku okunuyordu. Kardeşi Emre ise, "Yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçermiş.

Biz de yıl boyu dayak yiyeceğiz herhalde" diye espri yaparken gülemiyordu bile.

İNTERNETTE YANKI BULDU, ÖZÜR GELDİ!

Dayak değil, tokat!

ÇOCUKLUK ARKADAŞI
Ayda Gündüz olayın ardından internet üzerinde 3 bin kişinin üye olduğu bir e-mail grubuna durumu özetleyen bir mail attı ve büyük destekle karşılaştı. Yazıya yanıt, Roxy adına Nevin Öngür'den geldi. Öngür'ün yanıtı çerçevelenip asılacak cinstendi: "8 senedir şiddete karşı her türlü savaşı veren Roxy'ye yönelik suçlamaları yapmadan çok önce keşke bize de söz hakkı verilseydi. Bu olayı yaşamış kişiler, ortaklarımızın çocukluk arkadaşıdır. Bu davranış onlardan çok bizi üzdü."

OSMANLI TOKADI ATMIŞ!
Nevin Öngür "Ne olursa olsun bu tokat olayı yaşanmamalıydı. Dikkat ederseniz dayak demiyorum. Çünkü olay, dayak değil tokattır. İstanbul gibi bir yerde ve eğlence hayatında istemeseniz de bu tarz insanlarla karşılaşmak zorunda kalıyorsunuz. Sanki devamlı Roxy'de bu tip olaylar yaşanıyor ve Roxy gece kulübü yetkilileri de bunlara müsaade ediyor gibi bir tavır takınılması gerçekten çok acı. Bu olaylara karışmış kişiler tabii ki işten uzaklaştırıldı. Şiddete karışmış herkesi kınıyoruz."

SİBEL ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır