kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Atatürk'ün hayatı nihayet sinemada
On bir Eylül saldırısı Atatürk'ün hayatını konu alan filmin yeniden canlanmasına neden oldu. Film, Lord Kinross'un, "Atatürk: Bir Ulusun Yeniden Doğuşu" adlı kitabından sinemaya uyarlanıyor. Neredeyse 10 yıldır gündemde olan, hatta iki yıl önce Atatürk'ü Antonio Banderas'ın...
Tüm Metin

  Cahiller
Kültür Bakanı İstemihan Talay, Osmanlı eserlerini yok etmeye başlayan Suudi Krallığı'nı, Peygamber'in en büyük düşmanlarından ve cehaletin simgesi sayılan Ebu Cehil'e benzetti. Hazreti Muhammed'in mezarına ev sahipliği yapan bir ülkenin, bir başka İslam İmparatorluğu'na ait kültürel mirası yok etmek...
Tüm Metin

  Sessiz sedasız çekti tanıtımımızı yapıyor
Şimdiye dek hep Türk aleyhtarı filmlere odaklanmış dünya kamuoyu bu kez Türkler lehine bir filmle tanışıyor. Senaristliğini ve yapımcılığını Michael Berenbaum'un üstlendiği, çekimleri sessiz sedasız tamamlanan ABD yapımı "Desperate Hours" 22 Ocak'ta başlayacak Atlanta Yahudi Film Festivali'nde gösterilecek.
Tüm Metin

  Öğrencisini hamile bıraktı
Ankara'da Mehmet Aydoğan adlı edebiyat öğretmeni, öğrencisi D.T'yi "iğfal etmek" suçundan gözaltına alındı. Ahlaksız öğretmenin, ilişkiye girmeden önce küçük kıza porno kaset ve CD izlettiği belirlendi. Öğretmeninden hamile kalan D.T.'ye kürtaj yapan kadın doktor da gözaltına alındı.
Tüm Metin

  Anlayabilene aşkolsun!
Kültür eski Bakanı Prof. Dr. Talat Sait Halman, "Zannediyorum ki 40 yaşının altındaki Fethullahçılar bile bu ilanı okuyunca anlamazlar. Ben gazetelere yabancı dille de ilan verilmesine karşıyım" dedi.
Tüm Metin

  Akıllı radarla tahmin şaşmaz
Meteoroloji Müdürlüğü nerede, ne zaman ve ne kadar miktarda kar ya da yağmur yağacağını belirleyen 'akıllı radarı' devreye soktu. Yeni radar, meteorolojik verileri ve sonuçlarını, dedektif gibi adım adım izliyor; hangi saatte nereye, ne kadar yağış düşeceğini saptıyor ve yağışın cinsini belirliyor.
Tüm Metin

  Lise Öğretmenine bıçakla saldırı
Okulla ilgileri olmayan bu gruptan S.Y (15) bahçeye girince tatsız olay meydana geldi. Öğretmen Kara öğrencileri rahatsız ettiği gerekçesiyle dışarı çıkmasını istediği bu kişi tarafından bacağından bıçaklandı. Saffet Kara Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken; S.Y adlı genç gözaltına alındı.
Tüm Metin

  Barış Gücü kara takıldı
Köln'ün Wan Askeri Havaalanı'ndan kalkan C-130 tipi üç uçak, Alman, Avusturyalı, Danimarkalı ve Hollandalı 100 askeriyle birlikte Afganistan'a gidiyordu. Ancak uçak yoğun kar yağışı yüzünden Trabzon'a zorunlu iniş yaptı. Aralarında paraşüt timi ve sağlık personelinin bulunduğu askerler bir otele yerleştirildi.
Tüm Metin

  Sözünde durmadı vurdum
Olay, şöyle gelişti. Elif Uzunoğlu, iki ay önce sevgilisi Muharrem ile kaçtı. Kızın ailesinin şikayeti üzerine kaçak aşıklar yakalandı; Elif, ailesine teslim edildi. Çıkartıldığı mahkemece serbest bırakılan Muharrem, önceki gün öğle saatlerinde Elif'in Dernekırı Prefabrikleri'ndeki evine gelip tekrar kaçmak istediğini söyledi.
Tüm Metin

  Ya, Çinli turistlerin akınına uğrarsak...
Uçak gemisi Varyag'ın Boğazlar'dan geçişine izin verilmesinin ardından 100 milyon potansiyel turisti olan Çin, Türkiye'yi resmi turist güzergahına dahil etti. Türkiye bu yıl yüzbinlerce Çinli turist bekliyor ancak Turizm Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de sadece 23 tane Çince bilen turist rehberi bulunuyor.
Tüm Metin

  Devlet Duygu'ya sahip çıktı
Genç kız, Buca Kız Yetiştirme Yurdu'na yerleştirildi. Duygu'ya 1.5 aydır bakan öğretmeni Güler Demirtan, yurda getirilişi sırasında da genç kızı yalnız bırakmadı. Demirtan, "Evden atılınca ortada kaldı. Bir kız öğrencimin bu duruma düşmesi beni rahatsız etti.
Tüm Metin

  Ankara'da yolcu treni devrildi: 1 ölü
Buzlanmanın da etkisiyle 100'den fazla yolcunun bulunduğu trenin bazı vagonları devrildi. Saat 04.50'de Temelli Tren istasyonu'nda meydana gelen kazada Mehmet Nuri Gündüz (53) hayatını kaybederken, trenin devrileceğini farkeden Uzman Çavuş Mustafa Kemal Aspar(39) pencereden atladı.
Tüm Metin

  Kalem penisine girdi!
Kayseri'de bir kişi penisini kalemle kaşımak isteyince hastanelik oldu. 34 yaşındaki Kadir Doğan, iki gün önce penisinin idrar kanalındaki kaşıntıyı gidermek amacıyla kalemi penisinin içine soktu. Kalem vida yerinden çıkıp kırılınca, ucu penisin içinde kaldı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Mersin'de Gönül Korkut adlı gazeteci genç kız, 40 yaşlarında bir kapkaççının saldırısına uğradı. Saldırgan, kendisine karşı koymak isteyen Korkut'a, tekme ve yumrukla vurmaya başladı. Genç kız acıyla yere yığılırken, kapkaççı çantayı alarak kayıplara karıştı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır