kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

GÜVEN YOKSA BEN DE YOKUM

Derviş'ten MHP'ye istifa resti: Ya güveneceksiniz ya da "Bu işleri bir başkası yapsın" diyeceksiniz Banka Kurtarma Operasyonu, MHP ile Devlet Bakanı Derviş arasındaki ipleri gerdi. Soruna dün Derviş'in katıldığı liderler zirvesinde de çözüm bulunamadı. Derviş bir ara zirveden çıkıp gazetelerin Ankara temsilcileriyle sohbet toplantısı düzenledi ve MHP'ye çok açık bir mesaj gönderdi: "Ya bana güvenirsiniz, ya da görevi bırakırım." "Bu işlerde müzakereleri yürüten kişinin ehliyetine güvenmek lazım" diyen Derviş "İstifa resti"ni şöyle seslendirdi: "Güven yoksa orada düşünmek gerekir. Şu anda bir güven eksikliği var. Öyle gözüküyor. Ama ya güveneceksiniz ya da 'Bu işleri başkası yapsın' diyeceksiniz."
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Atatürk'ün hayatı nihayet sinemada
On bir Eylül saldırısı Atatürk'ün hayatını konu alan filmin yeniden canlanmasına neden oldu. Film, Lord Kinross'un, "Atatürk: Bir Ulusun Yeniden Doğuşu" adlı kitabından sinemaya uyarlanıyor. Neredeyse 10 yıldır gündemde olan, hatta iki yıl önce Atatürk'ü Antonio Banderas'ın...
TÜRKİYE'DE

Emeklilik 4 yıl uzuyor
Emekli olmayı bekleyenlere kötü haber. Emeklilik yaşı uzuyor. Maliye Bakanlığı ile Çalışma Bakanlığı'nın, Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği kademeli emeklilikle ilgili yeni yasa tasarısı üzerindeki çalışmaları tamamlandı. Bakanlar Kurulu'nun ilk toplantısında tartışmaya açılacak olan tasarı, ağırlıklı olarak işe yeni giren ve hizmet süresi az olan çalışanları olumsuz yönde etkiliyor.
EKONOMİ'DE

Polis, milletvekilini çırılçıplak soydu!
Dingell "Milletvekiliyim. Kalçamda metal bir çivi var" dese de polisi bir türlü ikna edemedi Orası Amerika, orada öyle... Terörizme savaş açan Amerika'da, Temsilciler Meclisi'nin bir milletvekili 11 Eylül terör saldırılarının ardından havaalanlarında sıkılaştırılan güvenlik önlemlerinin son kurbanı oldu.
DÜNYA'DA

Tayyip kıl payı gitti
Kararla Erdoğan'ın milletvekilliği yolu da kapanırken, türbanlı kurucular serbest kaldı Anayasa Mahkemesi, 5'e karşı 6 oyla AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın parti kurucusu olamayacağına karar verdi. Mahkeme, Erdoğan'ın genel başkan görev ve yetkilerini kullanmasının tedbiren önlenmesi ile türbanlı kurucuların ihraç taleplerini ise oy birliğiyle reddetti.
POLİTİKA'DA

Fener parladı
Lorant'ın F.Bahçesi dün gece ilk kez sahnedeydi. Efes Pilsen Turnuvası'nda ilk rakip Sturm Graz'dı. Sakatlığı geçen Rapajc, Revivo ve Ogün'ün yanısıra, yeni transfer Fatih de ilk 11'deydi. Kondisyon idmanlarının etkisiyle F.Bahçe maça hızlı başladı. 4. dakikada Ogün'ün sağ kanatta düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Revivo doğrudan kaleye gönderdi.
SPOR'DA

Tiyatrocu Şebnem bunu hep yapıyor!
Özinal, reytingi düşen yarışma programı yönetmeninin (Genco Erkal) sevgilisini (Şebnem Özinal) oynuyor. Erkal'la sevişme sahnelerinin de yer aldığı oyunda Özinal sahneye süper mini eteği ve oldukça cesur dekoltesiyle çıkıyor. Oyunun kimi sahnesinde dekoltesinden...
MAGAZİN'DE

Kadından alınan kalp erkeği kurtarıyor
Amerikalı doktorlar tarafından yapılan bir araştırma organ nakli, kalp krizi ve kalp hastalıkları tedavisinde önemli bir gelişme sağladı. Kadın vericiden alınarak erkek bir hastaya nakledilen kalp, yeni vücudunda kısa sürede kendisini onarmaya başlıyor. New York Tıp Fakültesi Kardiyoloji Araştırma Enstitüsü Başkanı Dr. Piero Anversa tarafından yapılan...
SAĞLIK'DA

İstanbul'un falcıları
Levent'te Dünya Göz Hastanesi yakınındaki ofisinde Tarot kartlarıyla fal bakan Nuray Sayarı, geçen yıla kadar piyasadaki en pahalı falcılardan biriydi. Hatta bir ara seans başına 100 dolar civarında para aldığı, ama hem karşılığında fiş kestiği hem de aldığı parayı fazlasıyla hak ettiği söyleniyordu.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,394,405 1,401,130
MARK 635,433 639,904
EURO 1,243,670 1,249,668
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır