kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Son kurban gazeteci
Mersin'de Gönül Korkut adlı gazeteci genç kız, 40 yaşlarında bir kapkaççının saldırısına uğradı. Saldırgan, kendisine karşı koymak isteyen Korkut'a, tekme ve yumrukla vurmaya başladı. Genç kız acıyla yere yığılırken, kapkaççı çantayı alarak kayıplara karıştı. Olayın şokunu atlatamayan genç gazeteci "Kısa süre önce işsiz kaldım. Çantamda para yoktu. Arkadaşımdan aldığım emanet cep telefonunu kaptırmak istemedim" dedi.

Fatih ŞAHİN

Ayvaz Korkmaz Eskişehir'de
Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan organize suç örgütü elebaşı Ayvaz Korkmaz dün Eskişehir Özel Tip Cezaevi'ne nakledildi. Korkmaz'ın bulunduğu araca, bir jandarma aracı da güvenlik amacıyla eşlik etti. Ukrayna'dan Türkiye'ye iade edildikten sonra 36 sanıkla birlikte İstanbul DGM'de yargılanan Korkmaz'ın davası yasadaki değişiklik nedeniyle geçtiğimiz günlerde Bakırköy Adliyesi'ne gönderilmişti.

Kaan ÖZBEK

Galata Kulesi'nde intihar
Galata Kulesi'nden atlayan bir genç kız, yaşamını yitirdi. Kulenin üst katındaki kafetaryaya dün saat 19.00 sıralarında gelen kimliği belirsiz genç kız, çay aldıktan sonra cep telefonu ile konuşmaya başladı. 20-25 yaşlarındaki genç, yarım saat telefonla konuştuktan sonra kafeteryanın balkonuna çıktı. Ardından bir süre etrafı seyrettikten sonra herkesin şaşkın bakışları arasında kendisini aşağı bıraktı. 40 metre yükseklikten yere çakılan genç kız olay yerinde öldü.

Özer KILIÇ

3 kişiye 109'ar milyar
Şans Topu'nda 5+1 bilen 3 kişi 109 milyar 846 milyon 565'er bin lira kazandı. Diğer ikramiyelerde ise 5 bilenler 889 milyon 450'şer bin, 4+1 bilenler 99 milyon 485'er bin, 4 bilenler 8 milyon 550'şer bin, 3+1 bilenler 4 milyon 170'er bin, 3 bilenler 715'er bin, 2+1 bilenler 1 milyon 300'er bin, 1+1 bilenler 660'ar bin lira alacak. 1 5 13 24 27 +14



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır