kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Fener parladı
Lorant'ın F.Bahçesi dün gece ilk kez sahnedeydi. Efes Pilsen Turnuvası'nda ilk rakip Sturm Graz'dı. Sakatlığı geçen Rapajc, Revivo ve Ogün'ün yanısıra, yeni transfer Fatih de ilk 11'deydi. Kondisyon idmanlarının etkisiyle F.Bahçe maça hızlı başladı. 4. dakikada Ogün'ün sağ kanatta düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Revivo doğrudan kaleye gönderdi.
Tüm Metin

  Lorant kulübede yerinde duramadı
F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, 3-0'lık Sturm Graz maçında takımının temposunu iyi ama oyununu yetersiz bulduğunu söyledi. Alman hoca, "Yarın (bugün) daha geniş konuşacağım. Tempomuz iye oyun olarak alacağımız çok yol var" demekle yetindi
Tüm Metin

  Andersson'a ultimatom
F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, ligin ilk yarısında gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Andersson'la teke tek görüşerek uyardı. Alman hoca, İsveçli golcüye "Seni yakından tanıyorum. Futbolu bırakma düşünceni kafandan çıkar.
Tüm Metin

  İkide iki olacak
Biz taraftarımızın başının, göğsünün dik olmasını isteriz. Hiçbir zaman başının öne eğilmesini istemeyiz. Bu taraftar şampiyonluğu hak ediyor. Üzerimizdeki sorumluluğu da biliyoruz" diye konuştu. Revivo, şampiyonluk yarışında G.Saray ve Beşiktaş'ı geride bırakacaklarını da ifade etti.
Tüm Metin

  Nihat zaferi
Ve Beşiktaş'ta Nihat Kahveci'nin Real Sociedad'a transferi dün akşam noktalandı. Önceki gün İspanya'ya giden Başkan Serdar Bilgili, dün Real Sociedad yöneticileri ve teknik direktör Toshack'la yaptığı görüşmeler sonrasında tüm şartlarda anlaşma sağlayarak transferi sonlandırdı.
Tüm Metin

  İmmel beni çalıştırmıyor
Beşiktaş'ta ligin ilk yarısında en çok tartışılan isim olan kaleci Fevzi, "Birçok sorunumu aştım. Artık kafam rahat" derken ilginç açıklamalarda bulundu: "Kaleci antrenörü İmmel, idmanlarda Asper ve Myhre'yi çalıştırıyor. Yasin ile bana Erdinç hoca idman yaptırıyor.
Tüm Metin

  Inter'de harcandım
Inter'den Parma'ya transfer olan Hakan Şükür, eski takımı için çarpıcı açıklamalarda bulundu. La Gazzetta dello Sport Gazetesi'ne konuşan milli futbolcumuz, "Inter'i üzüntülü bırakıyorum ama hiç olmazsa bir başka büyük kulübe, Parma'ya geliyorum" şeklinde konuştu.
Tüm Metin

  'Çifte zafer bize yakışır
Beşiktaş'ın iki başarılı defans oyuncusu Ali Eren ve Ahmet Yıldırım, Antalya'da ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında, "Sezon sonunda hem lig şampiyonluğunu, hem de Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz" dediler.
Tüm Metin

  Cimbom kurban arıyor
UEFA'ya Şampiyonlar Ligi maçları için yeni oyuncu listeleri 31 Ocak 2002'ye kadar bildirilecek. Listeye sadece üç isim eklenebiliyor. Bu ilavelerle oyuncu sayısının 25'i aşmaması, aşarsa sayının 25'e ineceği şekilde bazı isimlerin çıkarılması gerek.
Tüm Metin

  Kore bizi sevdi
2002 Dünya Kupası'nın organizasyonuna hazırlanan Japonya ve Güney Kore, Milli Takım Menajerimiz Can Çobanoğlu'na hayran kaldı. 2001'in son günlerinde bu iki ülkeyi ziyaret eden Çobanoğlu için Japonya'nın Yomiuri ve Kore'nin Joong Ang Ilbo gazetelerinde ilginç makaleler yer aldı.
Tüm Metin

  40 bin dolarlık jest
Sacramento Kings'in süper yıldızı Chris Webber'dan basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'na büyük jest. 18 otomobili bulunan Webber, Hido'dan Ford Explorer marka arabasını ödünç istedi. Hidayet şaşırmıştı ama arkadaşını kırmadı. NBA'de ülkemizi başarıyla temsil eden oyuncumuz 2 hafta süreyle otomobilinin gelmesini bekledi.
Tüm Metin

  Efes Berlin'i fethetti: 74-73
Efes Pilsen, Avrupa Ligi'ndeki kötü gidişine son verdi. Temsilcimiz 200 Türk'ün müthiş desteği ile çıktığı maçta Almanya'da Alba Berlin'i zor da olsa yenmeyi başardı: 74-73. Bu sonuçla 5.galibiyetini alan Efes Pilsen'in, 50 sayısını Brown ve Kambala ikilisi kaydetti.
Tüm Metin

  Eczacı kayıp Erdemir galip
Erkekler Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İtalya'nın Sisley Treviso takımına 3-0 yenildi. Arçelik de deplasmanda Macerata'ya 3-0 kaybetti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır