kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tiyatrocu Şebnem bunu hep yapıyor!
Özinal, reytingi düşen yarışma programı yönetmeninin (Genco Erkal) sevgilisini (Şebnem Özinal) oynuyor. Erkal'la sevişme sahnelerinin de yer aldığı oyunda Özinal sahneye süper mini eteği ve oldukça cesur dekoltesiyle çıkıyor.
Tüm Metin

  Düzgün aile kızıyım
Farklılığımı zaman içerisinde becerilerimle birlikte herkes görecek. Ama sokaktaki insandan da çok farklı değilim. Bazı insanlar, diğerlerine göre daha şanslı oluyor. Ayşe Hatun Önal, henüz 24'ünde. Güzelliğini tescillediğinden beri, podyumu kadar aşkları ve çapkınlıkları ile de, magazin camiasında adı en çok telaffuz edilen isimlerden birisi.
Tüm Metin

  İşte yıldızların yeni yıl sırları
Avustralya'daki Far North Queensland adasına giden şöhretler ordusu, özel havuzlu 24 lüks bungalovda kaldı. "Cömert yıldız", 26 Aralık'tan başlayarak 10 gün süreyle 280 bindolara (392 milyar lira) kiraladığı adada yeni yılın ilk saatlerine kadar misafirlerini ağırladı.
Tüm Metin

  Tatlıses'ten geciken şikâyet
Ancak Kaplan ve Meral'in, bir süre önce, ayrıldığı 18 yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna'nın yanında çalışmaya başladığını öğrenen Tatlıses, olaydan tam bir yıl sonra şikâyetçi oldu.
Tüm Metin

  Yılmaz Erdoğan'dan yine aynı espriler
Gösteri öncesi basın toplantısı yapan Yılmaz Erdoğan "Bu kez cebimdeki kelimelerimi yeniledim. Her şey tam istediğim gibi oluyor. Bakalım gösteri nasıl geçecek" dedi ama iki perdelik gösterinin sonunda hayranları Yılmaz Erdoğan'ın esprilerinin çoğunda bir fark göremedi.
Tüm Metin

  Hamdi Alkan TV'de olay
Hayatı felce uğratan kış koşulları ve yoğun kar yağışı kahkahanın adresi 'Hamdi Alkan TV'ye de malzeme oldu. Karla gelen dertleri ve gafil avlanan yetkilileri bir skece konu eden Hamdi Alkan, bol esprili bir tartışma gerçekleştirdi.
Tüm Metin

  Ünlüler 'Barış' için buluştu
Manço'nun ölümünün 3'üncü yılında, 3 Şubat 2002'de piyasaya çıkacak, 'Yüreğimdeki Barış Şarkıları' adlı albümde haberci Ali Kırca'dan Hülya Avşar'a kadar pek çok ünlü, hit olmuş Barış Manço şarkılarını söyledi.
Tüm Metin

  Eleştirmenler en iyileri seçiyor
Türkiye'nin Altın Küre'si olarak adlandırılabilecek ödüllerin adaylarını belirlemek için 33 sinema yazarı, kar-kış demeden önceki gün bir araya geldi. Bu yıl onur ödülü Atıf Yılmaz, Muhterem Nur ve Muzaffer Tema'ya verilecek.
Tüm Metin

  Unutkan Cindy
Polisin yaptığı araştırmada Şahin'in iddia ettiği gibi ortada bir hırsızlık olmadığı, güzel mankenin çantasını bagaj arabasında unuttuğu ortaya çıktı. İçinde seyahat ve kredi kartları, 300 Danimarka kronu, 205 Euro...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır