kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ankara'da yolcu treni devrildi: 1 ölü

Ankara'nın Polatlı ilçesinde dün Haydarpaşa-Kurtalan seferini yapan yolcu treni tekerleğinin çatlaması sonucu raydan çıktı.
Buzlanmanın da etkisiyle 100'den fazla yolcunun bulunduğu trenin bazı vagonları devrildi. Saat 04.50'de Temelli Tren istasyonu'nda meydana gelen kazada Mehmet Nuri Gündüz (53) hayatını kaybederken, trenin devrileceğini farkeden Uzman Çavuş Mustafa Kemal Aspar(39) pencereden atladı. Ancak Aspar'ın bacakları aniden devrilen vagonun altında kaldı.

AJANS HABERİ YANLIŞ GEÇTİ
Aspar'ın kurtaramadığı bacakları vagonun ağırlığından bir süre sonra koptu. Aspar aynı kazada yaralanan Orhan Kubulan ile birlikte Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi altına alındı. Anadolu Ajansı kaza haberini "Uzman çavuş Aspar, vagondan kurtarmak için bacaklarına 7 el ateş etti" şeklinde yansıtırken, SABAH'ın yaptığı araştırmada gerçeğin böyle olmadığı ortaya çıktı.Yetkililer SABAH'a uzman Çavuş'un bacaklarına ateş etmediğini, sadece yerinin belli olması için havaya kurşun sıktığını bildirdiler. Öte yandan Jandarma yetkilileri de "Yolcuların uzman çavuş Kemal Aspar'ın vagonun altında kalan bacaklarına ateş ettiği yolundaki ifadelerini" doğrulamadı.

İbrahim BİLEKLİ- Doğu DOLANER



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır