kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yay burcunda bulunan Ay dış dünyayla ilgili konulara verdiğiniz önemi arttırabilir. Seyahatler ve eğitim konuları gündemde. Yatırımlarınız ve girişimleriniz doğru hedefleri belirleyebildiğiniz sürece sizin için son derece olumlu sonuçlar getirebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabileceğiniz görülüyor. Fakat önemli konularda gecikmeler yaşayabileceğiniz gözlenirken bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilir, bu konuda eş veya ortağınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Karşıt burcunuz Yayda bulunan ayın durumu ikili ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Bugün özellikle yakınlarınızla ilgili konulara aşırı duygusal yaklaşabilir, meraklı yapınızla olayları derinlemesine inceleme isteği duyabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanıyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bilinçatı dürtülerinizin oldukça güçlü olacağı bugün içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Yaratıcı çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Yay burcunda bulunan Ay sosyal yaşamınızı canlandırıyor.. Ayın burcunuza oluşturduğu olumlu açı sayesinde bugün toplumda kendinizi gösterme isteğiniz artabilir ve eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün iletişimci yapınızın faydasını mesleğiniz konusunda görebilir, otoritelerin ve patronlarınızın dikkatini çekerek kariyerinizde sıçramalar yapabilirsiniz. Olaylara sabırlı ve analizci yaklaşımlarınızla göz dolduruyorsunuz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yay burcundaki Ayın açılarının burcunuza yaptığı olumlu etkiler iç huzurunuzun ve kişisel çekiciliğinizin yüksek olabileceğini belirtiyor. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün Yay burcunda bulunan Ay kaynaklarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor.. Özellikle duygusal paylaşımlarınızda ve işbirliği konularında temkinli olmanızda fayda var. Aşırı duygusallığa meyillisiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzda bulunan Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. Motivasyonlarınız yükselirken ilişkilerinize duygusal bir boyutta yaklaşabilir, karşınızdakileri anlayabilmek için özel bir çaba gösterebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Sabırsızlık eğiliminizi engeleyebilirseniz girişimleriniz konusunda son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluk alma konusundaki yeteneğiniz ve detaya yaklaşımınız size kariyerinizde ilerleme şansını getiriyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Her konuda esnek ve huzurlu yaklaşımlara sahip olabileceğiniz bir gündesiniz. Ayın burcunuza oluşturduğu rahat etkiler olaylara bakış açınızı renklendirirken, aşk yaşamınızda son derece hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler gözleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yay burcunda bulunan Ayın durumu aşırılıklara meyilli olduğunuzu açıklıyor. Özellikle seyahatler, iletişim ve inançlarınız gibi konularıda aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizde esnek olmaya önem vermelisiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır