kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kafam fena bozuluyor
Ligde 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon derbilerinde 6 puan bırakınca, camia Mustafa Denizli'yi hedef adam ilan etti. Kurt hoca için, SABAH da dahil olmak üzere bütün medyada "Bu sezonki 10 kritik maçı da kaybetti", "Kafası başka yerlerde", "Yanlış adamları oynatıyor" gibi pek çok eleştiri yapıldı.
Tüm Metin

  Rüştü için seferberlik
Beşiktaş ve Trabzonspor maçında yediği 4 golün ardından moral çöküntü içine giren Rüştü'nün boyun ağrıları da nüksedince teknik heyet sıkıntıya girdi. Trabzon maçı sonrası idmana çıkmayan ve boyunluk takan Rüştü'nün bugün Denizlispor önünde oynamasının zor olduğu bildirildi.
Tüm Metin

  Daum: Fanatik rüyacılar
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum'un bugün kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacak yorumunu SABAH ele geçirdi. Yazısına futbolcularını överek başlayan Alman teknik direktör şunları söyledi: "Herkes açıkça görmeli ki, bütün bir sezonu heyecan ve ruhla götüremeyiz.
Tüm Metin

  Kazanmamız imkansızdi!
Fatih Terim'den sonra Galatasaray'ın Avrupa'daki bayrağını düşürmeyen Mircea Lucescu, içeride sıkıntılı günler yaşıyor. Bursa'da 5-0'lık skorla lig tarihinin en ağır hezimetine uğrayan sarı-kırmızılılar kupada ilk maçlarında 2. Lig 12'ncisi Erzurum'a yenilerek elendi.
Tüm Metin

  Rest: Ya imzala ya da git
Galatasaray'da deprem... Maçtan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularla bir toplantı yapan Başkan Mehmet Cansun, ilk kez sert önlemler alınacağını açıkladı. Dünkü yönetim kurulu toplantısında da önlem paketi netleşti.
Tüm Metin

  Başkent'te skandal
19 Mayıs Stadı'nda önceki gün oynanan A.Gücü-G.Saray maçı öncesinde protokol ve basın tribün girişleri önüne atlı ve köpekli polisler ve panzerlerle barikat kuran Ankara Çevik Kuvvet, adeta yankesicilere davetiye çıkardı. İki tribün kapısı önüne tahta barikatlar kuran ve bu bölüme girmek isteyen milletvekilleri...
Tüm Metin

  Ankara'nın gücüne bak
Ankara'nın iki takımından A.Gücü son 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve Beşiktaş ile birlikte ligin en çok puan toplayan takımı oldu. Aynı periyodda G.Birliği ise 1 beraberlik, 5 yenilgi ile en az puan toplayan takım oldu. Aynı periyodda G.Birliği ise 1 beraberlik, 5 yenilgi ile en az puan toplayan takım oldu.
Tüm Metin

  Yeni anladılar
İtalyan basını Okan gerçeğini yavaş yavaş görmeye başladı. Milli Takım'daki performansıyla dikkatleri çektikten sonra Inter'de forma giymeye başlayan Okan, Brescia maçındaki performansıyla manşetlere taşındı. La Gazzetta dello Sport'un başyazarı Luca Camolesi, haftalık yazısını Okan'a ayırarak övgü dolu ifadeler kullandı.
Tüm Metin

  Hido Kings'i sırtladı
Sacramento Kings, Chris Webber'in sahalara döndüğü maçta Miami Heat'i 95-88 yenerken, Hido, 23 dakikada ürettiği 15 sayı ile galibiyette büyük pay sahibi oldu. Kings'le 7 yıllığına 123 milyon $'a sözleşme yenileyen Webber, vasat bir performansla 16 sayı, 9 ribaund üretti.
Tüm Metin

  Türk güreşi bitmiş!
Türk güreşinin son iki dünya şampiyonasındaki büyük başarısızlığı, Dünya Güreş Federasyonları Birliği (FILA) Başkanı Milan Ercegan'ı da çileden çıkardı. Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan serbest dünya şampiyonasından tek bir madalya bile alamadan dönen Türkiye'nin...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır