kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ladin'den oğluna 'Beni öldür' emri
Suudi asıllı terörist Usame bin Ladin'in, yakalanacağını anladığı an televizyon kameralarının önünde intihar edeceği iddia edildi... Ladin'in intiharı El Kaide'ye son bir saldırı mesajı niteliği taşıyacak ve militanlar Washington, Londra, Paris gibi büyük kentlerde kanlı eylemlere başlayacak.
Tüm Metin

  Yayınlansın mı?
Yayınlamayalım diyenler: Kasetteki görüntü bozuk. Yer yer de karanlık. Bu kaseti Hollywood'da hazırladığımızı düşünebilirler. Ayrıca Ladin'in TV'de propaganda yapmasına artık izin vermeyelim. Washington Post gazetesinin Pazar günü manşetine taşıdığı "Usame bin Ladin'in 11 Eylül saldırılarını üstlendiğini kısmen kabul ettiği yeni...
Tüm Metin

  Kimyasal silahı patlatacaktı!
Sayfien, vücudundaki bombaları izinden dönen İsrail askerlerinin bulunduğu otobüste patlatacaktı. Ardından insanlar etrafına toplandığında çantasındaki zaman ayarlı kimyasal bomba harekete geçecekti. Sayfien otobüsün gelmesini beklerken dikkat çekmemek için meyve suyu içiyordu.
Tüm Metin

  İşte Clinton şov
ABD eski Başkanı Bill Clinton'ın emeklilik döneminde ne yapacağı üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Sene başında başkanlığı George W.Bush'a devrettikten sonra boşta kalan Clinton televizyon dünyasına adım atıyor. Eski Başkan çok yakında "The Bill Clinton Show" programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.
Tüm Metin

  Herkese küfretti
Channel 4 televizyonundan canlı yayınlanan törende, Madonna sahneye ressam ve tasarımcı Martin Creed'e ödülünü vermek için sahneye davet edildi. Oldukça neşeli görünen Madonna, Creed'in ismini anons etmeden önce "Siyasi doğruluğun dürüstlüğü geçtiği bir dönemde, ne diyebilirim ki? Hepinizin anasını... Ödülü herkes kazandı" dedi.
Tüm Metin

  Terminatör kaburgalarını kırdı
Avusturya asıllı Amerikalı sinema oyuncusu Arnold Schwarzenegger motosiklet kazasında yaralandı. Terminatör filminin ünlü oyuncusu Schwarzenegger'in hafta sonunda geçirdiği motositlet kazasından sonra hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Kaburgaları kırılan ünlü aktörün durumu iyi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
İsveç'te yayınlanan Expressen gazetesinin haberine göre, komşunun köpeği, bir kişinin kulağını kopardı ve yuttu. Kulağı kopan adam hastaneye kaldırılırken, köpek de hızla veterinere götürüldü. Köpeğin sahibi köpeğinin ameliyatla karnının açılıp kulağın çıkarılmasını kabul etti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır