kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Rüştü için seferberlik

Trabzon maçı sonrası boynundaki ağrıları artan ve boyunluk takan Rüştü'nün bugün oynama şansı az. Milli kalecinin oynaması için doktorlar seferber edildi. Oktay'ın ikinci devre başına yetişemeyeceği bildirildi.

Moral olarak da çöktü
Beşiktaş ve Trabzonspor maçında yediği 4 golün ardından moral çöküntü içine giren Rüştü'nün boyun ağrıları da nüksedince teknik heyet sıkıntıya girdi. Trabzon maçı sonrası idmana çıkmayan ve boyunluk takan Rüştü'nün bugün Denizlispor önünde oynamasının zor olduğu bildirildi. Mustafa Denizli, milli kalecinin oynamama ihtimali üzerine Oğuz'dan hazır olmasını istedi. Rüştü'nün kesin durumu bugün yapılacak kontrollarda belli olacak.

Revivo: Haftaya hazırım
İsrail-Avusturya maçında sol diz yan bağlarından sakatlanan ve 6 haftadır takımından uzak kalan Revivo, hazır olduğunu söyledi. 12 gün önce başladığı idmanlarla yeterli seviyeye geldiğini belirten İsrailli yıldız, "Bursa maçında oynamak istiyorum. Bunu hocama da söyleyeceğim" dedi. Ancak kulüp doktorları Revivo'nun oynamasının riskli olacağını söylediler. Bu arada fıtık ameliyatı olan ve ligin ikinci yarısına yetişeceği açıklanan Oktay'ın dönüşünün 2-3 hafta gecikebileceği bildirildi.

HAYDAR PINARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır