kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yeni anladılar

La Gazzetta dello Sport'un başyazarı Luca Camolesi, Brescia maçındaki Okan için, "Defansta polis, orta sahada tazı, ileride avcıydı. Okan kusursuzdu" yorumunu yaptı
İtalyan basını Okan gerçeğini yavaş yavaş görmeye başladı. Milli Takım'daki performansıyla dikkatleri çektikten sonra Inter'de forma giymeye başlayan Okan, Brescia maçındaki performansıyla manşetlere taşındı.

La Gazzetta dello Sport'un başyazarı Luca Camolesi, haftalık yazısını Okan'a ayırarak övgü dolu ifadeler kullandı. Camolesi, Okan için ilginç benzetmeler yaparak, şöyle yazdı: "Defansta polis Okan, orta sahada tazı Okan, ilerde avcı Okan. Kalecinin bile yerini aldı, koruyucu Okan. Libero olarak bile oynadı ve kusursuzdu. Sahada nereye koyarsan aynı Okan.

Okan sahaya çıktığında kendisini Brescia oyuncuları tarafından çevrelenmiş buldu. Yere düşürülmesine rağmen, Okan her zaman kalkıp pasını verip koşmaya devam etti. Daha sonra da Vieri'ye o olağanüstü asistini verdi."

Diğer gazetelerden La Stampa, Okan için, "Vieri'ye pası, 3 puana değer", La Republica, "Kupada yaptıklarını onaylatıyor. Vieri'ye fantastik asistiyle tüm hareketlerini ikiye katlıyor" ifadesini kullandı.

"Emre Recoba'yı da yer"
Gazeteler Emre için, "71'de Recoba'nın yerine girer girmez iyi uyum sağladı, Bu performansıyla Seedorf'tan sonra Recoba'yı da keser", Milan'da ilk 11'de oynayan Ümit'e de "Joker gibi" yorumunu yaptılar.

GALİP ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır