kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kazanmamız imkansızdi!

"5 sakatım var. Yediğimiz ilk gol açık ofsayt. Hakem de sertliğe izin verince nasıl kazanabilirdik?" "Hakan Ünsal'ın aklı transferde. Yönetim bu işi çözmezse, yeni bir Okan-Emre olayı yaşarız."

Şoklar arka arkaya
Fatih Terim'den sonra Galatasaray'ın Avrupa'daki bayrağını düşürmeyen Mircea Lucescu, içeride sıkıntılı günler yaşıyor. Bursa'da 5-0'lık skorla lig tarihinin en ağır hezimetine uğrayan sarı-kırmızılılar kupada ilk maçlarında 2. Lig 12'ncisi Erzurum'a yenilerek elendi. Pazar günü ligde Ankaragücü karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet Lucescu'ya yönelik eleştiri oklarını iyice sivriltti. Söz, "Otoritesiz; kenardan oyunu okuyamıyor; takımı iyi motive edemiyor" diye suçlanan Romen hocada:

"Arif oyun kuramadı"
"Ankaragücü'ne yenilmemizin en büyük nedeni sakatların çokluğu. Perez, Sergen, Hasan Şaş yoktu. Ayhan sakatlığı nedeniyle son bölümde oynayabildi. Bu yüzden hücumda organize olamadık. Sergen'in yokluğunda Arif'i oyun kurucu oynatmak zorunda kaldım. Olmadı. Perez sağ kanattan iyi ortalar yapıyordu. Bir de, Avrupa'daki zor maç sonrası lige konsantre olmakta güçlük çektiğimiz, artık benim de kabul etmek zorunda olduğum bir gerçek.

"Hakan'ı çözmeliyiz"
Hakan Ünsal'da büyük problem yaşadığımız ortada. Çarşamba günü yönetimle yaptığı görüşmede ona yeni bir mukavele teklif edildi. Ya anlaşacak, ya da sezon bitmeden Avrupa'ya satılacak. Bundan dolayı bir gerilim içine girdi. Başka bir kulübe gitmeyi düşünürken, doğru-dürüst futbol oynayamazsın. Bedenin sahada olur, ama ruhun, aklın dışarıdadır. Geçen sezon aynı sıkıntıyı Okan ve Emre'de yaşamıştık. Transfer sorununu çözemezsek, Hakan'dan yüzde 100 verim beklemek hata olur.

"Ümit çok gol kaçırdı"
Ankara'da hakemler yine başroldeydi. İlk golde Kennedy en az 2 metre ofsayttı. Herkes faul için itiraz ettiğimizi sandı ama pozisyon çok net ofsayttı. Hakemler nasıl görmedi, şaştım. A.Gücü'nün çok sert oynamasına izin verdiler. Yorgun bir takıma karşı sertlik uygulamak eski bir numara. Hakemler buna müsamaha gösterdi. 6 tane net pozisyon yakaladık. Ümit Karan bunları değerlendiremedi. O zaman kaybedince ağlama şansınız kalmıyor.

"Kararı Güneş versin"
Fenerbahçe derbisi, iki Liverpool maçının arasına denk geliyor. Bunu erteleyip ertelememek federasyonun bileceği bir iş. Yalnız, G.Saray gibi bir takıma üst üste zor maçlar oynatırsanız, en büyük zararı Milli Takım görür. Sezonu 5 ciddi sakatla tamamlarsak, Türkiye Dünya Kupası'nda ne yapar; Tanrı bilir! Ben Romanya Milli Takımı'nın başındayken, yoğun maç trafiği yüzünden 3 kritik sakat vermiştik. Bu konuda Şenol Güneş'in de görüşü alınmalı."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır