kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hido Kings'i sırtladı

NBA'deki gururumuz, 23 dakikada ürettiği 15 sayı ile Kings'i, Miami önünde 95-88'lik galibiyete taşıdı. Webber de bu sezon ilk kez oynadı
Sacramento Kings, Chris Webber'in sahalara döndüğü maçta Miami Heat'i 95-88 yenerken, Hido, 23 dakikada ürettiği 15 sayı ile galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Kings'le 7 yıllığına 123 milyon $'a sözleşme yenileyen Webber, vasat bir performansla 16 sayı, 9 ribaund üretti. Kings'in skoreri Stojakovic 12'si faullerden, 23 sayı atarken, 16 şutun sadece 4'ünde isabet buldu.

Stojakovic'in kötü oyununa karşın Hidayet 3. periyotta attığı üst üste 5 sayı ile Kings'in maçı koparmasını sağladı. Hido, 4/4 2 sayı, 2/3 3 sayı, 1/2 serbest atış, 4 ribaund, 1 asist ve 1 top çalma ile oynadı.

Hidayet'in performansı maçı yayınlayan CBS Televizyonu'nun yorumcularının da gözünden kaçmadı. Hido'nun her basketinden sonra, "Türkoğlu, Türkoğlu" diye bağıran yorumcular, "Kings'in genel menajeri Geoff Petrie çok akıllı bir adam. Daha önce Stojakovic'i bulmuştu, geçen yıl da gitti, İstanbul'dan Hido'yu getirdi" ifadesini kullandılar.

Diğer sonuçlar: Suns-Raptors: 91-90, Rockets-Detroit Pistons: 77-105, Hornets-Clippers: 78-89.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır