kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Müthiş servet bir gecede uçtu
Hollanda'ya 1 ton 193 kilo uyuşturucu sokmak suçundan bu ülkede tutuklu bulunan uyuşturucu kaçakçısı Nuru Olcay'ın müthiş serveti, bir gecede yok oldu!. İnanılmaz olay şöyle gelişti: Hollanda, Türk yetkilileri arayarak, "Nuru Olcay, ülkemize soktuğu uyuşturucunun parasını Türkiye'deki bankalara yatırdı.
Tüm Metin

  "Tecavüzcü"yü tanık gösterdi!
İlginç olay şöyle gelişti: Sevtap Parman'ın işadamı kocası Hamdi Uzunkaya, Kadıköy 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Uzunkaya, "Karım beni para makinesi olarak görüyor. Üstelik benimle evliyken genç sevgilisiyle gönül eğlendirdi.
Tüm Metin

  Özal'a dava açsam vekil olurdum
Trabzon Of'ta dünyaya geldi Celil Demircioğlu... 8 kardeşinin arasından sıyrılıp merdivenleri tırmanırken yaşamda imkansızın olmadığına inandı hep. Karlı patikalara bata çıka bitirdiği ilk ve ortaokulun ardından liseyi yatılı okudu... Eski bakan Tuncay Mataracı, İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu ile aynı sıraları paylaştı.
Tüm Metin

  Çığlıklarını duyan olmadı
Tam yedi yıl önce; konu komşuya ve akrabalarına veda edip ayrılmışlardı Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'ne bağlı Karaçay Köyü'nden. Hasan 35, eşi Kadriye 33'ündeydi. Yepyeni bir yaşam kurabilirlerdi çocukları 3 yaşındaki Zeliha ve 8 yaşındaki Hasan için...
Tüm Metin

  Berivan'ın cesedi denizden çıktı
Talihsiz kızın cesedi düştüğü yere 15 kilometre mesafede denizden çıkarıldı. Mersin'de art arda yaşanan iki sel felaketine verilen 5 kurbandan biri olan Berivan Şimşek'in cesedi, kaybolduktan 2 gün sonra Mersin Serbest Bölgesi arkasında, sahildeki kayalıklar arasında bulundu.
Tüm Metin

  Kara kışa teslimiz
Trakya ve Çanakkale'de kötü hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de 6 ilçe, 5 belde ve 329 köy yolu buzlanma ve kar nedeniyle ulaşıma kapalı. Demirköy'de Mahya Tepe'de bulunan TRT vericisi ve NATO tesisindeki görevlilere ulaşılamadı.
Tüm Metin

  Soğuk hava salgın hastalığa davetiye
Özellikle çocuklar ve yaşlılar için büyük risk oluşturan bu hastalıkların en yaygın olanını ise grip oluşturuyor. Uzmanlar, İngiltere ve Fransa'da lokal halde başlayan gribin tüm Avrupa'yı etkisi altına almak üzere olduğunu kaydetti.
Tüm Metin

  Nataşalar müdür yedi
Görevde kaldığı 16 ay gibi kısa bir sürede fuhuş mafyasına karşı mücadelesinde büyük mesafe kattettiğini, 4 bin Nataşa'nın sınırdışı edildiğini belirten Güzeldemirci, "Ancak bu durumun çıkarlarına dokunduğu bazı kişilerce hakkımda şikayette bulunuldu.
Tüm Metin

  Etibank'ta DGM yasası beklenecek
İstanbul 6 No'lu DGM'de görülen davanın dünkü duruşmasında, Mahkeme Heyeti Başkanı Metin Çetinbaş, Cumhurbaşkanı tarafından bir kez daha görüşülmek üzere TBMM'ye iade edilen DGM Yasası'nın Meclis'te aynen kabul edildiğini söyledi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır