kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kafam fena bozuluyor

"Kazanınca Allah'tan, kaybedince benden. Bu eleştirilere asıl tepki göstermesi gerekenler susuyor." "Golcü istemem. Oktay, Revivo ve Rapajç dönünce gol sıkıntısı biter. Biz iyi futbol oynuyoruz."

İki yenilgide hedef adam
Ligde 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon derbilerinde 6 puan bırakınca, camia Mustafa Denizli'yi hedef adam ilan etti. Kurt hoca için, SABAH da dahil olmak üzere bütün medyada "Bu sezonki 10 kritik maçı da kaybetti", "Kafası başka yerlerde", "Yanlış adamları oynatıyor" gibi pek çok eleştiri yapıldı. Hatta camianın ağır topları "F.Bahçe hemen bir golcü transfer etmezse şampiyonluğu unutsun" ortak görüşünü paylaştı. Mustafa Denizli, kendisiyle ilgili eleştirileri yanıtlamak için yine SABAH'ı seçti:

"Transfere gerek yok"
"F.Bahçe'ye transfer gerekmiyor. Bu takıma ligin ikinci yarısında Oktay, Rapajç ve Revivo katılacak. Onlar gelince ben hangisi oynatacağım? Yönetimin boşuna para harcamasını ister miyim? Geçen sezon bu dönemlerde Andersson bile elimizde yoktu. Ne o, ikinci devre gol sıkıntısı mı yaşadık? Sıkıntıyı doğru tahlil etmek lazım. Ama bunların niyeti üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Hiçbir başarıda Mustafa Denizli'nin adını ağzına almayanlar, en ufak bir sıkıntıda niyetlerini açık açık ortaya koyuyor.

"Kadroya göre senaryo"
Maçtan sonra beni yerden yere vuruyorlar. Madem o kadar biliyordun, neden bunları maçtan önce yazmadın? Skor tabelasına bak, F.Bahçe galipse sus. Mağlupsa Denizli'yi eleştir. Yani kazanınca Allah'tan, yenilince Denizli'den... Bunlar kılımı kıpırdatmaz. Bana değil, kulübe zarar veriyorlar. Esasında tepki göstermesi gerekenler susuyor. Ali Güneş oynamış, Ceyhun-Johnson oynamamış, F.Bahçe bundan yenilmiş. Kim oynamadıysa, ona göre senaryo üretiyorlar. Andersson'u oynatıyorum 'Bu adam bitmiş' diye kızıyorlar. Kenara alıyorum, 'Ali Güneş forvette oynar mı?' diyorlar

"Bütün oyuncularım eşit"
Hakan, Ceyhun, Yusuf için konuşuyorum. Şu an benim kadromdaki bütün isimler aynı kalitede. Futbol 11 kişiyle oynanıyorsa, bazen biri, bazen öteki dışarda olabilir. Bunu büyütmek mantıksızlık. En kötü dönemimizi yaşıyoruz. Görüp göreceğimiz yenilgi de ancak bu. 2 yenilgiyle ortalık niye birbirine giriyor, anlamıyorum. Kritik maçlarda kötü sonuçlar almış olabiliriz. Ama Barcelona ve Leverkusen maçları dışında nasıl oynadığımızı niye görmek istemiyorlar. Hepsinde şanssızlığın kurbanı olduk.

"Kötü oynasak, kabul"
Beşiktaş maçında adamların pozisyonu yok, 2-1 kaybettik. Kötü oynasak bir yere kadar eleştirileri kabul edeceğim. Oysa 2 derbide ancak bu kadar pozisyon üretilir. Ama gol atamadık. Bu atamayacağız anlamına gelmiyor. Biz de gördük bazı şeyleri. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Benim 23 kişilik kadromdan 7 kişi yok. Sakat veya cezalı. Her futbolcum değerli. Ancak Türkiye'nin kariyerini kabul ettiği yıldızların yokluğunu da görsün insanlar. Millet de bu felaket tellallarından bıktı-usandı artık."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır