kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KORKUYORUM YAVUZ BEY

Sel kurbanı Tarsus'un Belediye Başkanı Kocamaz yaşadıkları dehşeti yazarımız Yavuz Donat'a anlattı: "Çok sayıda intihardan korkuyorum..." Mersin günlerdir sele teslim. Kentin altyapısı çöktü. Belediye Başkanı Macit Özcan aradı: "2 bin ev hâlâ sel suları altında. Mersin allak bullak oldu. Şehir diye bir şey kalmadı. İmdat... Ne olur yardım edin... Ne olur Mersin'in feryatlarını duyurun..." Tarsus'ta durum daha da kötü. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Yavuz Bey çok korkuyorum" dedi, ekledi: "15 köy sular altında. Şehirde de 15 mahalle sulara gömüldü. Seralar mahvoldu, ekili arazi yok oldu. Köylü borcunu nasıl ödeyecek? Korkuyorum... Çok sayıda intihar olmasından korkuyorum." Ankara olayları TV'den izlediği için faciayı anlayamıyor. Anlasa da faydası olmuyor. Mersin Belediye Başkanı Özcan, Ecevit'ten hiç olmazsa İller Bankası borcunun 2-3 yıl ertelenmesini istedi.
Tüm metin

İspanya Başbakanı'ndan terörle mücadele andı
AB`nin dönem başkanlığı görevini 1 Ocak 2002`de devralacak İspanya`nın Başbakanı Jose Maria Aznar, terörizmle mücadelenin öncelikli olacağını söyledi. İspanya`nın kuzeyindeki Bask bölgesinin bağımsızlığı için savaşan ayrılıkçı ETA örgütüyle uzun yıllar mücadele ettiklerini belirten Aznar, başkent Madrid`te yaptığı açıklamada...
SON DAKİKA'DA

Müthiş servet bir gecede uçtu
Hollanda'ya 1 ton 193 kilo uyuşturucu sokmak suçundan bu ülkede tutuklu bulunan uyuşturucu kaçakçısı Nuru Olcay'ın müthiş serveti, bir gecede yok oldu!. İnanılmaz olay şöyle gelişti: Hollanda, Türk yetkilileri arayarak, "Nuru Olcay, ülkemize soktuğu uyuşturucunun parasını Türkiye'deki bankalara yatırdı.
TÜRKİYE'DE

Harcamanın ödül ayı!
Yasa'da "Özel Gider İndirimi" olarak adlandırılan ancak, halk arasında daha çok "Ücretlilere Vergi İadesi" şeklinde ifade edilen uygulamaya göre, ücretliler, 1 Ocak-31 Aralık 2001 dönemine ait, biriktirdikleri harcama belgelerini, 20 Ocak 2002 akşamına kadar, "Özel Gider İndirimine Ait Bildirim" ile işverenlerine verecek.
EKONOMİ'DE

Ladin'den oğluna 'Beni öldür' emri
Suudi asıllı terörist Usame bin Ladin'in, yakalanacağını anladığı an televizyon kameralarının önünde intihar edeceği iddia edildi... Ladin'in intiharı El Kaide'ye son bir saldırı mesajı niteliği taşıyacak ve militanlar Washington, Londra, Paris gibi büyük kentlerde kanlı eylemlere başlayacak.
DÜNYA'DA

Vites değiştiriyoruz!
Türkiye ve AB arasındaki bahar havasını yaymaya çalışan,"Otoyola çıkıyoruz vites değiştirmemiz lâzım" diyen Yılmaz'ın sloganı: "Türküm, Avrupalıyım". Başbakan Yardımcısı ve ANAP Lideri Mesut Yılmaz, Türkiye ile AB arasındaki bahar havasını, tüm yurda yaymak için harekete geçti.
POLİTİKA'DA

Kafam fena bozuluyor
Ligde 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon derbilerinde 6 puan bırakınca, camia Mustafa Denizli'yi hedef adam ilan etti. Kurt hoca için, SABAH da dahil olmak üzere bütün medyada "Bu sezonki 10 kritik maçı da kaybetti", "Kafası başka yerlerde", "Yanlış adamları oynatıyor" gibi pek çok eleştiri yapıldı.
SPOR'DA

Sibel çok şımaracak
Çanakkale Yarıaçık Cezaevi'nde yatan eşi Sulhi Aksüt'ün tahliyesini dört gözle bekleyen Sibel Can, yeni yılda fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. 2002 yılında hayranlarının karşısına bir sinema filmi, bir televizyon şovu ve bir de televizyon dizisi ile çıkacak olan güzel sanatçı "2002 benim yılım olacak" diyor.
MAGAZİN'DE

Başucu bilgileri
* Yemeklerden önce bir kase sebze çorbası için. Bu sindirim sisteminizi harekete geçirir, kilo vermenizi kolaylaştırır. * Günde 2 domates yemek, erkeklerin prostat kanserine yakalanma riskini yüzde 34 azaltır. * İçecekleri kamışla içmek diş sağlığını korur. Özellikle şekerli içeceklerin dişe az temas etmesini sağlar.
SAĞLIK'DA

Artık güzel olmak zorunda değilim!
Türk sinemasının biricik Sultan'ı, İkinci Bahar'dan sonra Tatlı Hayat ile bir kez daha TV izleyicisini büyülüyor. Her zamanki gibi etkileyici, naif ve benzersiz. Sinema onu bırakmaz şüphesiz ama bir iki büyük projeye imza atıp elini eteğini çekmeyi düşünüyor. Sonra yıllardır planladığı gibi kamera arkasına geçecek.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,438,000 1,445,000
MARK 651,000 654,000
EURO 1,273,000 1,279,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır