kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Başkent'te skandal

Polisin protokol ve basın tribünü önüne kurduğu barikat soygunculara yaradı. Bir yakınının telefonu ve 400 doları çalınan Bakan Ünlü bile "Buna önlem alınmalı" dedi.

19 Mayıs Stadı'nda önceki gün oynanan A.Gücü-G.Saray maçı öncesinde protokol ve basın tribün girişleri önüne atlı ve köpekli polisler ve panzerlerle barikat kuran Ankara Çevik Kuvvet, adeta yankesicilere davetiye çıkardı. İki tribün kapısı önüne tahta barikatlar kuran ve bu bölüme girmek isteyen milletvekilleri, üst düzey bürokratlar, yüksek rütbeli askerler ve görevli basın mensuplarının geçişlerinde zorluk çıkartan emniyet güçleri, kalabalığın üzerine atlı polis ve köpeklerle gidince kargaşayı fırsat bilen yankesicilerin ekmeğine yağ sürdü.

Uyarıları dinlemediler
Telefonları ya da paralarının çalındığını fark edenlerin uyarılarını sert bir biçimde geri çeviren güvenlik görevlileri, basın mensuplarının, "Anons yaparak uyarıda bulunabilirsiniz. Ya da hâlâ çalışan yankesicileri yakalayabilirsiniz" şeklindeki taleplerini de duymazlıktan geldi.

Bu konuda çok sayıda şikayet aldığını söyleyen Devlet Bakanı Fikret Ünlü, "İzmir'den gelen bir arkadaşımın da hem cep telefonunu, hem de 400 dolarını çalmışlar. Böyle maçlar için farklı önlemler düşünülmeli" dedi. TSYD Ankara Şube Başkanlığı da İl Spor Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ile biraraya gelip, büyük maçlar öncesi sürekli yaşanan bu tür olayların en aza indirilmesi için ortak çalışma yapılmasını önerecek.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır