kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Daum: Fanatik rüyacılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Daum bugün kulübün internet sitesinde yayınlanacak yorumunda "Bu şartlarda şampiyonluktan söz edenler, fanatik rüyacılardır" dedi
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum'un bugün kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacak yorumunu SABAH ele geçirdi. Yazısına futbolcularını överek başlayan Alman teknik direktör şunları söyledi:

"Herkes açıkça görmeli ki, bütün bir sezonu heyecan ve ruhla götüremeyiz. Takımın en kısa sürede güçlendirilmesi zorunlu... Son maçlardaki başarılarımız bazılarına şampiyonluk rüyası gördürüyor. Ama biz F.Bahçe maçında şanslı, G.Birliği karşısında sorunluyduk. Bu şartlarda şampiyonluk sözü edenler fanatik rüyacılardır.

"Geç kalacağız"
Kalitenin bir fiyatı vardır. Bu gelecekteki transferler için de geçerli. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek bir çok oyuncu şimdiden bazı kulüplerle bağlantı kurdu. Planlamasını kongre nedeniyle nisan ayında yapacak Beşiktaş ise yılbaşında başlayacak imza serisini sadece seyretmekle yetinecek. Gorboçav'un dediği gibi, geç kalanı zaman cezalandırır."

FATİH DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır