kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  27 yılın üzerine ekmek kadayıfı
Dile kolay tam 27 yıl sonra... Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Glafkos Klerides, Cumhurbaşkanlığı forsu kullanmadan KKTC topraklarına ayak bastı; Cumhurbaşkanı Denktaş'a akşam yemeğine gitti. Denktaş, çok eski dostunu kapıda karşıladı.
Tüm Metin

  BM, iki otonom toplum; bir devlet tezini önerdi
Bu formül, Kıbrıs'ta ortaya çıkacak yeni devlet şeklini belirleyecek. Edindiğimiz bilgilere göre BM, Rum ve Türk taraflarına, her bir tarafın görüşlerini ve Ada'daki gerçekleri göz önünde bulundurarak; Kıbrıs'ın 'gevşek bir federasyon' altında iki ayrı otonom toplumlu ancak yurtdışında tek temsilcilik ve tek vatandaşlıkla temsil edilmesi önerecek.
Tüm Metin

  Liz'i yakan Laden
İngiltere'nin bütün ulusal gazeteleri şu aralar Liz Hurley ve bebeğini konuşuyor. Hurley geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklamış ancak sevgilisi Steve Bing bebeğin babası olduğunu reddetmişti. Tabloid gazetelerden ciddiliğiyle tanınanlara kadar bütün gazeteler, bebeğinin babasının filmci sevgilisi olduğunu kanıtlamaya çalışan Hurley'e destek veriyor.
Tüm Metin

  Uzay turistine izin çıktı
Ağustos ayında Moskova'daki uzay eğitim merkezinde kampa giren internet zengini Shuttleworth bu eğitimi başarı ile tamamlayınca Uluslararası Uzay İstasyonu genç adamı kabul edebileceğini belirtti. İşadamı Nisanda uzaya fırlatılacak.
Tüm Metin

  Turner'ın öcü
İş dünyası iki gün önce hiç beklenmedik bir istifa kararıyla sarsıldı. Medya ve internet devi AOL Time Warner şirketinin İcra Kurulu Başkanı (CEO) Gerald Levin artık "emekli olmak istediğini" ve Mayıs ayında koltuğuna veda edeceğini açıkladı.
Tüm Metin

  25 milyon $'lık ödül başlarını döndürdü
Teröristin başına konan ödülü almak için savaşçılar bölüklerinden ayrılıp ava çıktı. Suudi terörist Usame bin Ladin'in ipi bir hafta önce çekildi. ABD, teröristin Pakistan sınırındaki Celalabad kentinde bulunan dağlarda gizlendiğini tespit etti.
Tüm Metin

  Kandahar'ı bugün teslim ediyorlar
Almanya'daki Afgan konferansında geçici hükümetin başbakanlığına getirilen Hamid Karzai ile Taliban yetkilileri arasındaki pazarlıklar dün sonuçlandı. Anlaşma gereği Taliban lideri Molla Ömer kentin yönetimini Molla Necibullah'a devredecek.
Tüm Metin

  Amerika'da dehşet
ABD'nin İndiana eyaletinde eskiden çalıştığı fabrikayı basan saldırgan bir kişiyi öldürüp 34 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti. Olay İndiana eyaletinin kuzeyinde Chicago'ya 160 km. uzaklıktaki Goshen bölgesindeki bir sanayi merkezinde meydana geldi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı yatçılarından biri sayılan Peter Blake korsanların kurbanı oldu. Yat dünyasının en büyük kupası sayılan Amerika Yat Kupası sahibi olan 53 yaşındaki Blake, teknesi ve 2 mürettebatıyla birlikte Brezilya'daki Amazon Nehri'nde keşif gezisi yapıyordu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır