kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yıldırım Primören
Nihat'ın transferinde çıkan pürüz nedeniyle Real Sociedad'dan beklediği parayı alamayan ve F.Bahçe galibiyeti için açıklanan 10'ar milyarlık primleri ödeyemeyen Beşiktaş yönetiminin imdadına asbaşkan Yıldırım Demirören yetişti. Demirören, futbolcuların moralinin bozulmaması için toplam 250 milyar liralık primleri cebinden karşıladı.
Tüm Metin

  Özür dilerim
Barcelona-G.Saray maçı bitmişti. Capone, maçtan önceki gece kendisini evine davet eden Rivaldo ile buluşmak için Lucescu'dan izin istedi. İki Brezilyalı çocukluk arkadaşıydı. 10 yaşından 21 yaşına kadar beraber büyümüşler, 1992'de Mogi Mirim'de birlikte futbol oynamışlardı. Romen hoca, "Eşofmanla çıkma" diyerek paltosunu teklif etti.
Tüm Metin

  Merk: 2 - Galatasaray: 2
G.Saray'da Barcelona önünde alınan 2-2'lik beraberlik hakeme öfke ile karşılanırken, Avrupa basını da Alman hakem Merk'in G.Saray'ın olası bir galibiyetini engellediğini yazdı. "Ahbap hakem" başlığını kullanan İspanyol AS Gazetesi, "G.Saraylı futbolcular Rivaldo'nun yanından geçerken bile Merk kart yağdırdı" dedi. As maç için de "Türk belası" başlığını attı.
Tüm Metin

  Gruptan çıkacağız
Barcelona karşısında bir gol atan, ikincinin de hazırlayıcılarından olan Ümit Karan, "Hedeflerimiz bazılarının hayal edemeyeceği kadar büyük. Dünya devlerinin başı önde çıktığı Nou Camp'ta 1 puana sevinenin Barcelona olduğu bir 90 dakika çıkardık. Bütün engellemelere rağmen bu gruptan çıkacağız. Hedefimiz en az çeyrek final" diye konuştu.
Tüm Metin

  Okan için yarın Çizme'ye
Eski G.Saraylı Fatih Akyel'i renklerine bağlayan F.Bahçe, ikinci bombasını patlatmaya hazır. Sarı-lacivertlilere prensipte "Evet" diyen Okan ile yüzyüze görüşmek ve İnter'le de masaya oturmak için yönetici Saadettin Saran İtalya'ya gidiyor.
Tüm Metin

  F.Bahçe'ye gelirim
İnter'de istenmeyen adam ilan edilen Hakan Şükür, 5 milyar liretlik bonservisini ödeyen ve kendisine daha iyi şartlar sunan bir kulübe gidebileceğini söyledi. İtalyan basınında hakkında her gün papatya falı açıldığını ifade eden milli futbolcu, "Blackburn ve Liverpool resmi teklifte bulundular.
Tüm Metin

  Saltanat yıkıldı
Efes Pilsen'in 2.5 yıldır ve 27 maçtır devam eden evindeki saltanatı Avrupa Şampiyonu Maccabi önünde sona erdi: 68-72. En son 1999'da Zalgiris'e yenilen lacivert-beyazlılar o günden bu yana evinde Avrupa Ligi maçı kaybetmemişti.
Tüm Metin

  Yazık oldu
Başarısızlığın nedenlerini soracak olursanız kendimizde aramamız gerektiğini söylerim. Her iki takımın savunmaya önem verdiği maç, skoru menfi yönde etkiledi. Oyunun sonunda Efes Pilsen, maçı galibiyetle kapatabilirdi. Ama başta yazdığım hataları kendimizde aramamız olayı maalesef mağlubiyeti getirdi.
Tüm Metin

  Pegasus, Atina'da uçtu
Avrupa Ligi'nde Ülkerspor, deplasmanda Yunanistan'ın Peristeri takımını 95-82 mağlup etti. Seyircilerin fazla ilgi göstermediği maçta yaklaşık 200 Türk basketbolsever, turuncu-yeşillilere büyük destek verdi.
Tüm Metin

  Güreşte sapır sapır döküldük
54 kiloda Bayram Özdemir, grubunda ikinci sırayı alınca elenmekten kurtulamadı. 76 kiloda Nazmi Avluca ise sabah Polonyalı Michalkiewicz'e 7-2 yenilirken, akşam Fransız Riemer'i 6-0 yendi. Fransız güreşci, Polonyalı sporcu karşısında 3-2 galip gelince bu grupta tüm sporcular birer galibiyet almış oldu.
Tüm Metin

  Emre&Okan Inter'i taşıdı
Emre'nin 89 ve Okan'ın 90 dakika mükemmel oynadığı maçta Inter, İngiltere'de 1-0 kaybettiği, Ipswich Town'u 4-1 mağlup etti. Golleri 18, 24 ve 70'de Vieri ve 46'da Kallon atarken, ilk golün asistini Okan'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Emre yaptı. Milan ise 2-0 yendiği Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kalarak bir üst tura çıktı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır