kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Mirasın 33 milyarı vergi dışı bırakıldı
Çocukların bulunmaması halinde, eşe isabet eden miras hissesinin 66 milyar 694 milyon lirası, veraset ve intikal vergisinden müstesna olacak. 2002'de, bağış, hediye, çekiliş vs. yoluyla intikallerde ise, Veraset ve İntikal Vergisi'nden müstesna tutar, 770 milyon TL. olarak uygulanacak.
Tüm Metin

  Kamuda büyük tasfiye başlıyor
IMF, re'sen emeklilik operasyonu için bastırıyor. Kamu harcamalarının azaltılması ve devletin daha etkin çalıştırılması çerçevesinde gündeme gelen kamu işçilerinin emekliliği konusu dün Başbakanlık'ta masaya yatırıldı. Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan başkanlığında yapılan toplantıya, Devlet Bakanları Kemal Derviş, Edip Safter Gaydalı...
Tüm Metin

  Devleti taşımaktan yorulduk
Tanıl Küçük, 10 gün önce İstanbul Sanayi Odası (İSO) başkanlık seçimlerinde 61'e 42 oyla Meral Gezgin Eriş'e karşı ipi göğüsledi. Ertesi gün de bir kutu çikolata alıp, rakibi olduğu için Eriş'e teşekkür etmeye gitti. Kökleri, 1924'e dayanan Elit Çikolata'nın sahibi olan Küçük, 1981'de 25 yaşındayken İSO meclis üyeliğine seçildi.
Tüm Metin

  IMF Arjantin'in umudunu yıktı
Bu kararın, 132 milyar dolar kamu borcu bulunan ve 900 milyon dolarlık ilk ödemeyi bu ayın 19'unda yapması gereken Arjantin'deki krizi daha da derinleştireceğinden endişe ediliyor. Hükümetin bu parayı iç piyasadan karşılaması bekleniyor.
Tüm Metin

  Borsa zinciri kırdı
Borsa fren tanımıyor. Önceki gün yüzde 5.5 değer kazanan borsa, dün de yüzde 6.34 oranında yükselerek 12 bin 687 puana tırmandı. Endeks, yükseliş için önündeki en büyük engel olarak kabul edilen 12 bin 400 puandaki direncini bu kez kırmayı başardı.
Tüm Metin

  İktisat Bankası bugün kapanıyor
BDDK'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu bankadan alacaklı olanlar ve mevduatları bulunanların hiçbir hak kaybı olmayacak. 1927 yılında Denizli'de genç girişimciler tarafından kurulan banka, 1984 yılında Aksoy ailesi tarafından satın alındı.
Tüm Metin

  Kadir Boy: Kayıt dışına savaş açtık
Yüzde 45 oranındaki kayıtdışı ekonomiyi 10 puan aşağı çektikleri takdirde borç yükünde yüzde 70'lik bir azalma sağlayacağını belirten Boy, İstanbul'da krize rağmen yıldızı parlayan sektörlerin bulunduğunu ifade etti. "Yıldızı parlayan 30 sektör var.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır