kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Liz'i yakan Laden

İngilizler Liz Hurley'in doğacak bebeğinin babası olduğunu reddeden Steve Bing'e veryansın ediyor. Mirror, Bing'e isim taktı: Bing Laden
İngiltere'nin bütün ulusal gazeteleri şu aralar Liz Hurley ve bebeğini konuşuyor. Hurley geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklamış ancak sevgilisi Steve Bing bebeğin babası olduğunu reddetmişti. Tabloid gazetelerden ciddiliğiyle tanınanlara kadar bütün gazeteler, bebeğinin babasının filmci sevgilisi olduğunu kanıtlamaya çalışan Hurley'e destek veriyor. Hurley'in hamileliğini açıkladığı günden beri bebeğin kendisinden olmadığında ısrarlı Bing ise dün "Benim değil ama Liz doğurmakta ısrar ederse eski günlerin hatırına bakımını üstlenirim" dedi.

18 AYDA 4 KEZ SEKS
Hurley'e 1'inci sayfadan yer veren İngiltere'nin en çok satan tabloidlerinden The Sun 400 milyon dolarlık (yaklaşık 580 trilyon lira) servetin sahibi olan Bing ve Hurley'in 18 aylık birliktelikte yalnızca 4 kez seks yaptığını yazdı! Daily Mail gazetesi de "Sonuna kadar Liz" başlığını atarak tek çıkar yolun Hurley'in DNA testi yaptırması olduğunu belirtti. Bing ise DNA testine çok da sıcak bakmıyor. Çünkü California yasalarına göre bebek Bing'in çıkarsa, Bing hem servetinin önemli bir kısmının onun üzerine geçirmek zorunda kalacak hem de 18 yaşını doldurana kadar bakımını üstelenecek.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır