kapat
07.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Asena İbo'yu bastı
Hiçbir şeyden çekmedi İbrahim Tatlıses kadınlarından çektiği kadar. Tek eşle asla yetinmeyen ünlü sanatçı, Avustralya turnesinde barıştığı iki yıllık sevgilisi Asena ile tekrar birbirine girdi. Son zamanlarda adı Asena'dan başka kimseyle anılmayan Tatlıses, İstanbul'a döner dönmez yine yapacağını yaptı ve aşk hayatını arapsaçına çevirdi.
Tüm Metin

  Lopez verirse böyle verir
Geçtiğimiz hafta bir konser için Londra'ya giden Lopez burada gördüğü 400 bin dolarlık (yaklaşık 600 milyar lira) Bentley'lere bayıldı. Derhal galeriye giren ünlü şarkıcı 2 kapılı spor modelinden iki adet sipariş verdi. Kocası Chris'in "İki taneye ne gerek var bir araba yeter" sözleri karşısında sinirlenen Lopez "Birini kendime alıyorum. Öbürü de sana yılbaşı hediyesi" cevabını verdi.
Tüm Metin

  Parmağınıza layık yüzük!
Nişantaşı'ndaki Collection Mağazası tarafından düzenlenen tanıtımda, "Feather Necklace Ğ Kuş tüyü kolye" 7.22 karatlık yekpare pırlantalı beyaz altın ve 0.60 karatlık kuş tuyu küpe gözleri kamaştırdı. Ancak fiyatları 30 bin dolar ile 100 bin dolar arasında değişen mücevherler adeta el yaktı.
Tüm Metin

  Yıldız yağmuru başladı
Bu sabah Adana'daki üsse gelmesi beklenen George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt ve Andy Garcia üsteki Amerikan ve İngiliz askerlerine imza dağıtacak ve son filmlerini birlikte izleyecek. Yönetmenliğini Steven Soderbergh'in yaptığı 'Ocean's Eleven' adlı filmin Amerika galası önceki gece Los Angeles'ta yapıldı.
Tüm Metin

  Dedeleri Eskimo!
80-60-89 ölçülerindeki mükemmel fiziği, masum yüzü ve disiplinli çalışmasıyla kariyerinde hızla yükseldi. Geçtiğimiz günlerde ünlü bir güzellik firmasıyla astronomik bir ücretle anlaşan Jonna, bu arada İtalya'da sanat tarihi eğitimi görüyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır