kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Rapajç'i asmayın

Yugoslav futbolcu, "Rapajç Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri. Geçen sezonki G.Antep ve G.Saray maçları bile onun kalitesini kanıtlamaya yeterli" diye konuştu

"Fener'e uğurlu geldim"
F.Bahçe'nin Yugoslav futbolcusu Zoran Mirkoviç, suskunluğunu SABAH'a bozarken, takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yurtdışından teklifler aldığını ama sarı-lacivertli kulüple 2003'e kadar sözleşmesi olduğunu vurgulayan Mirkovic, şöyle konuştu: Geçen sezon yeni kurulmuş bir takımdık. Ama 24 futbolcu ve 3 teknik adam kenetlenip, hedefe ulaştık. Her gittiğim takımda, ilk sene şampiyonluk yaşadım. F.Bahçe'ye de uğurlu geldiğime inanıyorum.

Yine ipi göğüsleriz
Bu sezon da Beşiktaş ve G.Saray ile çekişiriz ama yine şampiyon oluruz. Şampiyonlar Ligi'nde de daha fazla şeyler yapmak isterdik ama tecrübesizlik ve şanssızlık bizi engelledi. Kötü sonuçlar da takımı yıprattı. Ama seneye daha iyi olacağız. Türkiye'de başkanın ve yönetimin soyunma odasına inmesi kötü karşılanıyor. Ama bu, biz futbolcular için motivasyon oluyor. Juventus'ta da, Belgrad'ta da bu böyleydi. Aziz Yıldırım da çok iyi bir başkan. Maddi ve manevi takıma çok şey verdi. Biz de şampiyon olarak karşılığını verdik.

Rapajç hak etmiyor
Rapajc Avrupa'nın en iyi hücum oyuncularından biri. Ama çok haksız eleştiriler alıyor. Ben diyorum ki, 'Geçen sezonki G.Antep ve G.Saray maçlarını hatırlayın.' Ayrıca takımın en fazla asist yapan futbolcusu da oydu. Rüştü de bence Dünyanın en iyisi. Teke tekte bu kadar başarılı bir kaleci az bulunur. F.Bahçe'de en üzüldüğüm şeylerden biri Baliç'in gitmesi. Çok iyi bir futbolcu ama Real Madrid de onu anlamadı. Ama Boliç'in takımına gitmesine de sevindim."

Rekora 2 maç kaldı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda üst üste 24 maç kazanarak kırdıkları Türkiye rekorunu, iki maç daha kazanarak dünya rekoruna dönüştüreceklerini söyledi. Denizli, "Bu dalda rekor 25 maçla Boca Juniors'a ait. Ancak biz iki maç daha kazanıp, tarihe geçeceğiz. Göztepe ile deplasmanda zorlu bir maç yapacağız. Ancak son üç deplasmanımızı kazandık. Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

FERUDUN NİDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır