kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Kupa maçları saat 12.30'da başlayacak
Futbolda Türkiye Kupası 3. Kademe maçlarının programı belli oldu. Karşılaşmaların tümü 12.30'da başlayacak. İşte program: (27 Kasım Salı) G.Doğan-İstanbul, Erzurum-G.Saray; (28 Kasım Çarşamba) Adana-Antalya, Denizli-Erciyes, F.Bahçe-Altay, Göztepe-Bursa, G.Antep Bld-Ç.Rize, Beşiktaş-Sakarya, K.Maraş-Y.Yozgat, Kocaeli-T.Telekom, İst.Bld-Trabzon, Isparta-G.Antep, Samsun-Siirt Jetpa, A.Gücü-Diyarbakır, Çanakkale Dardanel-Elazığ; (29 Kasım Perşembe) Gençlerbirliği-Iğdır Belediyespor.

Ada'da grev kararı
Tugay ve Alpay'ın top koşturduğu İngiltere Premier Ligi'nde Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) ile Futbol Federasyonu arasında naklen yayındaki pay anlaşmazlığı giderilemedi ve 1 Aralık'ta grev kararı alındı. Futbolcular Birliği naklen yayından yıllık 36 milyon pound (72 trilyon) isterken, Federasyon'un önerdiği rakam 20 milyon pound (40 trilyon).

Jordan gülmüyor
NBA'de geride kalan 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alan Washington evinde Charlotte'a 95-88 yenilince Michael Jordan da kariyerinde ilk kez üst üste 7. yenilgisini yaşamış oldu. Sezon başında hedeflerini en az 40 galibiyet olarak çizen Michael Jordan, Charlotte karşısında 41 dakikada 13/23 şut isabetiyle 30 sayı üretmesine rağmen yenilgiye engel olamadı.

Lexa'ya F.Bahçe ve G.Saray talip olmuş!
Avusturya'nın önde gelen gazetelerinden Der Satndart, F.Bahçe ve G.Saray'ın, Avusturya Milli Takımı'nda görev yapan orta saha oyuncusu Stefan Lexa'yı transfer etmek istediğini iddia etti. Gazete Almanya İkinci Lig takımlarından Unterhaching'de oynayan Lexa'ya, iki Türk kulübünün de 1 milyon dolar transfer ücreti teklif ettiğini yazdı.

Kartal siftah yaptı
Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde Beşiktaş nefesleri kesen bir maçtan sonra ezeli rakibi G.Saray'ı 3-2 yenmeyi başardı. Kartal 8.maçında ilk galibiyetini almış oldu. Erdemirspor da F.Bahçe'yi 3-0 yendi. Diğer sonuçlar: SSK-Plevne: 3-1, Yeniköy Semtim-Ziraat: 0-3, Çankaya Bld.-İstanbul B.Bld: 0-3

Bayanlar dağıldı
A Milli Bayan Futbol Takımı, 4.FIFA Bayanlar Dünya Kupası 2. Kategori Eleme Grubu 4. maçında Macaristan'a 4-1 yenilerek, grup birinciliği şansını mucizelere bıraktı. Bayan Milli Takımın tek golünü ise Bilgin kaydetti.

Real Madrid ışıl ışıl
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Real Madrid, deplasmanda Sparta Prag'ı 3-2 yendi. Grubun diğer maçında ise Panathinaikos, evinde Porto'yla golsüz berabare kaldı: 0-0. D Grubu'nda ise Deportivo La Coruna, Arsenal'ı Makaay ve Tristan'ın golleriyle geçti: 2-0. Bu grubun diğer maçında Juventus ile Bayer Leverkusen arasındaki maç ise yoğun sis nedeniyle bir hafta sonraya ertelendi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır