kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Güneş çarpabilir

İstifadan vazgeçen Ay-yıldız'ın patronu gelecek için sert bir mesaj da verdi: Bazı aydınlar bize ışık tutsun. Yoksa onları Güneş çarpar
A Milli Takım'ın Dünya Kupası Finalleri hakkını elde ettiği 5-0'lık Avusturya maçından sonraki açıklamasıyla "İstifa mı edecek ?" sorusunu gündeme getiren Teknik Direktör Şenol Güneş "Devam" dedi.

Güneş dün düzenlediği basın toplantısında, halkın desteğini aldığını, az da olsa yapılan kişisel eleştirilerin hakarete dönüşmesinden duyduğu yanlışları dile getirdi. Güneş her kurumda yanlışların olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Basının içinde de var, biz antrenörlerin içinde de. El ele verelim doğruyu bulalım. Adamlık, Türklük, başka şehirlilik herkese ait bir olgu. Trabzonlu olmak, Türk olmak, evrensel olmayı engellemez. 1.5 yıl önce Dünya Kupası sözü verdik ve yerine getirdik. Gemiyi hep birlikte yüzdüreceğiz. Geminin batmasına izin vermemeliyiz. Avusturya maçı sonrası yaptığım açıklama yerindeydi. 1.5 senedir susuyordum. Aydınlar gözümüze değil, önümüze ışık tutsun. Yoksa onları güneş çarpar. Bu takım hepimizin. Ben kahraman değilim, kahraman Türkiye'dir. Terim ile görüşeceğim, Denizli ile de. Türkiye'de bilgi ve duygu kavga ediyor. Bu yanlış."

11 sıra yükseldik
FIFA, Kasım ayı dünya sıralamasını açıkladı. Japonya ve Güney Kore'nin ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Kupası Finalleri'ne katılma hakkını kazanan Türkiye, klasmanda 11 basamak yükselerek, 660 puanla 23'üncü sıraya yerleşti. Fransa, 811 puanla sıralamadaki liderliğini korurken, Arjantin 798 puana ulaşarak, Brezilya'nın 1 puan önünde ikinciliğe oturdu.

LEVENT TÜZEMEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır