kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Hido 25 sayı attı ama King çarpıldı
Hidayet'in bu sezon ilk kez ilk 5'te çıktığı ve kariyerinin en yüksek sayısına ulaşarak 25 sayı attığı maçta Sacramento Kings, deplasmanda Minnesota'ya 114-94 yenilmekten kurtulamadı. Diğer sonuçlar da şöyle: Philadelphia-Milwaukee: 80-96, Washington-N.York: 96-80, Boston-Chicago: 107-101, Miami-N.Jersey: 86-95, Phoenix-San Antonio: 93-105, Utah-Portland: 93-85, Lakers-Clippers: 110-80.

G.Birliği-Trabzon
Süper Lig'de bugün saat 13.30'da 3 gündüz maçı oynanacak. F.Bahçe'yi yenerek moral bulan Trabzonspor Orhan Erdemir'in yöneteceği maçta, Ankara'da G.Birliği ile karşılaşacak. Diğer maçlar da şöyle: Ç.Rize-İstanbul (Ali Uluyol), Malatya-Diyarbakır (Mustafa Çulcu)

Ülker-Beşiktaş
Basketbol Erkekler Birinci Ligi'nde bugün 2 maç var. Ahmet Cömert Salonu'nda 17.00'de Ülker, Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Ayhan Şahenk Salonu'nda ise saat 14.00'te Darüşşafaka ile Pınar Karşıyaka oynuyor.

PFDK ceza yağdırdı
PFDK, Denizlisporlu Tolunay'a 2, Antalyasporlu Saffet Akyüz'ef3, Uğur'afda 1 maçfcezafverdi.fKurul, Antalya Antrenörü Adnan Gülek'i de 10 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı.

Pazar-Ereğli: 6-0
Üçüncü Lig'de dün 3 karşılaşma oynandı. Sonuçlar şöyle: Pazar-Karadeniz Ereğli: 6-0, Şırnak-Batman Bld.: 1-0, ASAŞ-Zonguldak: 2-3. Kilimli Belediye-Kayseri Elektrik maçı ertelendi.

Ertelemeler haftaya
İkinci Lig A ve B Kategorileri ile 3. Lig'de daha önce ertelenen karşılaşmalar, 19 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Saat 13.30'da başlayacak maçlar şöyle: Dardanel-Aydın, Mezitli-Y.Bosna, Van-Cizre, K.Maraş-Hakkari, Seyhan-Tarsus, Edirne-L.Burgaz.

Asistler bizden
Avrupa'dakiİ futbol elçilerimizden Tugay ve Tayfun'un asistleri takımlarına galibiyet getirmedi. Blackburn Rovers'ın, Newcastle'a 2-1 yenildiği maçta, Tugay'ın 35 metreden savurduğu nefis şutunda, direkten dönen topu Dunn tamamladı ama bu gol galibiyete yetmedi. Tayfun'un Khoklov'a asisti de Real Sociedad'ın, deplasmanda Real Madrid'e 3-1 yenilmesini engellemedi. Okan'ın 61 dakika oynadığı maçta ise Inter sahasında, Chievo'ya 2-1 mağlup oldu. GALİP ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır