kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sakatlar bir bir dönüyor

Fenerbahçe'de Revivo'nun ardından Rapajç de D.Bakır maçı kadrosuna girecek
Son haftalarda sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan F.Bahçe'de yıldızlar birer birer formaya kavuşuyor. Sarı-lacivertli takımda ilk olarak Revivo, 51 gün aradan sonra Bursa maçında kadroya girdi ve son 3 dakikada oynadı. Revivo gibi milli takımda sakatlanan Rapajç'in de iyileştiği ve Diyarbakırspor maçında kadroya alınacağı bildirildi.

Uzun süredir sahalardan uzak kalan Ogün ise ikinci devrenin ilk maçında oynayacak. Ameliyat olan Oktay'ın da aynı karşılaşmaya yetiştirilmesine çalışılıyor. Kısaca, Fenerbahçe, Diyarbakır maçında son kez eksik kadroyla sahaya çıkacak.

3'üncü yıldız sözü
Bu arada kaptan Ogün, dün idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Bu sezon da şampiyon olup üçüncü yıldızı formamıza takacağız" diye konuştu.

İdmanda yemin
Fenerbahçe, Diyarbakır maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı-lacivertli futbolcular, serbest çalışmanın ardından, yarım sahada çift kale maç yaptı. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Rüştü, Uche, Mert Meriç, Yusuf ve hasta olan Serhat katılmazken, Ogün ve Rapajç takımdan ayrı koşu yaptı. Abdullah çift kalede oynamazken, ayağına darbe alan genç Erhan idmanı yarıda bıraktı. Çift kalede teknik direktör Mustafa Denizli de oynadı. Tecrübeli hocanın takımı, tıpkı resmi maçlar öncesinde olduğu gibi saha ortasında kenetlenerek galibiyet yemini etti. Fenerbahçe, bugün izin yaptıktan sonra yarından itibaren hazırlıklarını sürdürecek.

HAYDAR PINARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır