Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bu yıl annenize pırıl prırıl bir cilt, bakımlı saçlar ya da çarpıcı bakışlar armağan etmeye ne dersiniz? Kozmetik firmalarının ve güzellik merkezlerinin Anneler Günü'ne özel hazırladıkları paketlerden birini annenize hediye ederek, birlikte güzelleşmenin ve gençleşmenin keyfine varabilirsiniz...
Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, yazın da müjdecisi gibidir. Kıyafet, ayakkabı, çanta gibi klasik hediyelerden sıkılanlar için annenize yaza hazırlık paketi hediye edebilirsiniz. Kozmetik firmaları, bu özel gün için birçok farklı alternatif hazırladı bile. Sizin tek yapmanız gereken, annenizin makyaj malzemesine mi, gençlik kremine mi, yoksa saç ya da cilt bakımına mı ihtiyacı var, bunu öğrenmek.

ZAMBAĞIN BÜYÜSÜ
Tarih boyunca en çok anlam yüklenen çiçeklerden biri olan zambak, Çinlilere göre 'sonsuz aşkı' simgeler. Feng Shui felsefesine göre ise zambak çiçeği, bolluk ve bereketin önemli simgeleri arasında yer alır. The Body Shop markası da zambak çiçeğini, suyun doğallığı ile bir araya getirerek Aqua Lily serisini hazırladı. Altı üründen oluşan seride, sabun, vücut spreyi ve duş jeli de var.

Düzenli kullanımda cildi yumuşatarak koltuk altı tıraşı sırasında tüylerin daha derinden alınmasını sağlamayı amaçlayan Nivea Deodorant Double Effect ile de annenizi sevindirebilirsiniz. Üstelik bu deodorant, koltuk altlarının daha uzun süre pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlamayı amaçlıyor.

Oriflame, yaza yepyeni biri olarak girmek isteyen bayanlara beş yeni ürün sunuyor. Sephora ise Anneler Günü'nü 'Yıldız Anneler' kampanyası kapsamında hediye setleri ve süprizlerle karşılıyor. 7-11 Mayıs tarihleri arasında Sephora mağazalarından 150 YTL değerinde alışveriş yapanlar, Sephora markalı ürünlerden 50 YTL'lik hediye çeki kazanıyor.

YENİ BİR İMAJA NE DERSİNİZ?
Annenizin saç rengini ve modelini değiştirmek, onu baştan aşağı yenilemek ister misiniz? Güzellik merkezleri ve kuaförler bu özel günde, annenizin kendisini çok özel hissetmesi için fırsat paketleri hazırladı. Beşiktaş The Plaza Hotel içerisindeki Seyhmus Davut Kuaför, annesiyle birlikte gelenlere, annesine yapılan her işlemde yüzde 50 indirim uyguluyor.

Dermologica ürünleriyle cilt bakımının da yapıldığı kuaförde, ayrıca bugüne özel olarak saç bakımı yaptırana mücevher kutusu hediye ediyor. İmaj danışmanı Birol Çiftçi ise, Anneler Günü'nde kendisini yeniden yaratmak isteyenlere danışmanlık yapmak için hazır bekliyor.

"Yok benim annem saç bakımını evde yapar," diyorsanız ve tercihinizi güzellik salonundan yana kullanmak istemiyorsanız, o halde annenize evde bakım kremi de alabilirsiniz. Organix'in Shea butter Fön Öncesi Korumave Bakım Kremi, içeriğindeki proteinler sayesinde saçları fön ve diğer zararlı etkenlere karşı korumayı amaçlıyor.

Wella Proffessionals
ise saçlar için yepyeni bir renklendirme serisi geliştirdi. ColorCascading (Estetik Renklendirme), yatay uygulanma tekniği ile renk geçişlerinin doğal, uyumlu ve akıcı olmasını sağlıyor.

GÜNEŞSİZ BRONZLUK ZAMANI
Güneşin cilt üzerindeki zararlı etkileri hemen hemen her gün konuşuluyor. Buna karşı bronz bir tenin çekiciliği ise hâlâ akıllarımızda. Olay'in geliştirdiği Complete ve Total Effects Güneşin Bronz Dokunuşu serisi, güneşin zararlı etkilerinden korunarak doğal bir bronzluk elde etmek imkânı sunuyor. İ.d. bareMinerals da yaza yepyeni bir ürünle 'Merhaba,' diyor. Kahve ve pembe tonlarındaki yüz ışıltısı A Little Sun All Over Face Color, cilde tatlı bir pembelik veriyor. Özel fırçası ile yanak, alın ve burun bölgesine uygulanan ürün, tüm gün ciltte canlılığını korumayı vaat ediyor.

Max Factor, 2008 İlkbahar/Yaz makyaj trendi olarak Muson fırtınasından ilham aldı. Farklı renklere boyana dudaklar, koyu renklerle vurgulanmış gözler yeni sezonda dikkat çekiyor.