Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bugün dünyada kaç anne varsa, o kadar da çok sürpriz var!

Anneler Günü'ne özel etkinlikler her geçen yıl daha da artarak, sosyal yaşamın birçok alanında kendini gösteriyor. Özellikle büyük şehirlerde yapılan Anneler Günü özel uygulama ve etkinliklerinin içerik kalitesi ve renkliliğinde yoğun bir artış yaşanıyor
ONLARI SEVİNDİRMENİN YOLU MUTFAKTAN GEÇER
Anneler Günü etkinlikleri kapsamında 'catering', yani yeme içme hizmeti sunan, Türkiye'de alanındaki ilk butik firması Keyveni'nin de, bu güne özel bir çalışması bulunuyor. Keyveni, bu yıl ikincisini düzenlediği "Anneler Günü Kursu" ile anneler ve çocuklarını yine mutfakta buluşturacak. Kuruluş, Anneler Günü için el emeği, göz nuru bir armağan hazırlamak isteyenler için düzenlediği ücretsiz pastacılık atölyesi ile dikkat çekiyor. 9 Mayıs Cuma günü saat 15.00 ile 17.00 arasında Keyveni tesislerinde gerçekleştirilecek kursta, Keyveni aşçıları annelerine kendi emeğiyle bir sürpriz yapmak isteyenlere tüyolar verecek. Dileyenler kursa geçtiğimiz yıl olduğu gibi anneleriyle ya da çocuklarıyla birlikte katılabilecek.
Bilgi: (0212) 320 57 60

Diğer yandan, annenin kalbine giden yol midesinden geçer diyenlere özgü ilginç bir kampanya da, yakın zaman önce İstanbul Zincirlikuyu'da açılan Astoria'da sunuluyor: Astoria, 9-11 Mayıs 2008 tarihleri arasında Anneler Günü hediyesini Astoria'dan alarak tek seferde 100 YTL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine 11 Mayıs Pazar Anneler Günü'nde geçerli olan Bistrom'da iki kişilik brunch hediye ediyor.

İYİ NİYETLİ GÖMLEKLER
Anneler Günü bu yıl da, sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkıyor. Aralık Derneği ve İpekyol tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde Anadolu kadınına hem teşvik hem de kazanç sağlamak amacıyla başlayan ve bir yıl boyunca sürecek olan destek projeleri, devam ediyor. İpekyol, proje kapsamında satılmak üzere "Anneler Günü"ne özel olarak iki farklı çeşit gömlek tasarlamış. 69.90 YTL'den satılan bu gömleklerden elde edilen tüm gelir, Aralık Derneği aracılığı ile Van Kadın Sığınma Evi ve Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Van Kadın Eli Eğitim Derneği'ne aktarılıyor.
Bilgi: (0216) 369 77 33

SEN HANGİ BURÇTASIN ANNECİĞİM?
İnternetteki Anneler Günü'nün ilginç bir boyutu da e-kolay, Mahmure.com ve astroloji portalında kutlanmaya hazırlanıyor. Annelerin çocuklarla yıldız haritalarındaki uyumundan annelere özel hediyelere, birçok sürpriz Anneler Günü'nde kullanıcıları bu sitede bekliyor. Kurumun astroloji portalı, anne ve çocukların burçlara göre uyumunu ölçerken, Mahmure.com'da da anneler için cilt bakımından saç kesimine, çeşitli hediyeler hazırlanmış. Konu ile ilgili görüşlerini belirten astroloji portalı editörü Niobe, şunları söylüyor: "Anneler Günü'nde annelerimizi burçların yardımıyla biraz daha yakından tanımak için bazı uygulamalar başlattık. Annelerimizin yıldız haritalarını çıkartmanın yanında, burçlarımızın onların burçlarıyla uyumunu da ölçebileceğiz. Ayrıca bu önemli günde annelerine hediye seçmekte zorlananlara müjde! Her burcun karakterine uygun hediye önerileriyle de kullanıcılara yardımcı olmaya çalışacağız."
Bilgi: (0212) 219 29 71

BİNLERCE KİLOMETRE YAKLAŞAN SÜRPRİZLER
Outlet alışverişi için, kilometrelerce yol kat etmeye ve kalabalıkla boğuşmaya gerek kalmamış görünüyor. Outletim.com, Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve Armani gibi, ünlü giyim markalarını yüzde 70'lere varan indirimlerle masaüstünüze getiriyor. Tek yapmanız gereken, kurumun internet adresine girerek beğendiğiniz ürünleri sepetinize doldurmak. Outletim.com, satışını yaptığı tüm ürünlerde yüzde 100 koşulsuz iade garantisi sunuyor ve siparişlerinizi bir iş günü içinde kargoyla ücretsiz olarak, adresinize teslim ediyor.
Bilgi: www.outletim.com