Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hediye seçerken her zaman neler almamız gerektiğini okuyup dururuz. Biz bu kez sizlere Anneler Günü hediye alışverişinizi kolaylaştıracak, almamanız gereken hediyeleri topladık. Siz siz olun annenize sakın bunları almayın
Hediye almak kadar seçmek de çok keyifli. Üstelik hediyeyi verdiğinizde, karşınızdakinin beğendiğini, mutlu olduğunu görmek bambaşka bir duygu. Anneler Günü gibi özel bir günde de anneleri mutlu etmek için en doğru hediyeyi seçmeye çalışmak da çok doğal. Hediye seçiminizi kolaylaştırmak için sizlere almamanız gereken beş hediyeyi seçtik.

1. RÜKÜŞ TASARIMLAR
Artık günümüz kadınları anne ya da anneanne olsun fark etmiyor, yılları geriye sarıyor. Eskiden 40 yaş denildiğinde klasik anneler hayal edilirken şimdi 40'lı yaşlardaki kadınlar 30'larında, 50'lerdekiler 40'larında görünüyor... O yüzden anneniz ya da anneannenize hediye alırken bunu göz önünde bulundurmalısınız. Annenizin yaşı ne olursa olsun, günümüz annelerinin stil sahibi olduğunu unutmayın! Bol tişörtler yerine stili olan tasarımlar hediye etmelisiniz. Ya da sezon modasından tarzına göre bir şey seçmelisiniz.

2. SAHTE ÇANTA
Fendi, Bottega Veneta, Prada gibi markaların çanta koleksiyonlarını çok beğeniyorsunuz ve annenize almak istiyorsunuz. Ama bütçeniz yeterli değil.
Çareyi sahte çanta satan yerlerde aramaya kalkmayın! Bunun yerine bu tasarımlara benzeyen alt markaların koleksiyonlarına bakmalısınız. Annenize sahte bir şey vermektense işine yarayacak, farklı tasarımlarla onu mutlu edebilirsiniz.

3. UCUZ MÜCEVHER
Mücevhere meraklı bir anneye alınabilecek en kötü hediye ucuz mücevherdir. Mücevher yerine yeni sezonun aksesuarlarından hediye ederek onu mutlu edebilirsiniz. Ucuz mücevheri takmadığı için anneniz kendini kötü hissetmeyecek hem de bütçenizi sarsmadan daha güncel ve kalıcı bir hediye vermiş olacaksınız.

4. 'ANNE' MODELİ
Annenizin yaşı ya da bedeni ne olursa olsun fark etmez, artık büyük beden mağazalarında da günümüzün trendlerini bulabiliyorsunuz. O yüzden yüksek belli, şalvar tipi pantolonlardan uzak durun. Annelerin de güncel modayı takip etme hakları var!

5. YANLIŞ BEDEN
Kıyafet hediye ederken yapılabilecek en büyük hata yanlış beden seçmektir. Annenize direkt bedenini sorun demiyoruz ama çaktırmadan gardırobundaki kıyafetlere bakarak bedeninin ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Böylece aldığınız kıyafeti değiştirme derdi yaşamadan hemen üzerinde görebileceksiniz.


SEÇİMİNİZDE YARATICI OLUN

Yeni bir hobi
Annenizi mutlu edecek bir hobiyi denemesi için bir kurs hediye etmeye ne dersiniz? Müzik, resim, yemek ya da golf... Onu neyin mutlu edeceğini düşünün ve şimdiye kadar denemediği bir hobi için kursa yazdırın.

Yeşil tutkusu
Ona bahçesi ya da balkonu için mevsimin sezonluk bitkilerinden hediye etmeye ne dersiniz? Ya da onun için hazırlayacağınız küçük bir sebze bahçesinde her an onunla olabilirsiniz.

Rahatlatın
Masaj keyfi ya da spada bir güne kim hayır diyebilir ki?

Teknoloji dostu
Annenizin bilgisayarı var ama internet bağlantısı mı yok? Ya da cep telefonuna hâlâ karşı mı? Çünkü anneler her gün gelişen teknolojiye ayak uydurmaktansa kullanmamayı seçiyor. Ama siz onun teknolojik yenilikleri yakalamasına yardımcı olabilirsiniz.

Fotoğraf verin
Senelerdir çekmecelerde sakladığınız aile fotoğrafını çerçeveletip annenize hediye etmek bu özel günü daha da özel kılacaktır.

Sporun yaşı olmaz
Tai Chi, yoga ya da özel bir spor hocasıyla form tutmasını sağlamak için onu bir spor merkezine üye yapabilirsiniz. Unutmayın, sporun yaşı olmaz!

Servise götürün
Bozuk dikiş makinesini servise götürmeyen annenize en güzel hediye, dikiş makinesini tekrar çalışıyor görmek olacaktır. Siz onun yerine servise götürebilirsiniz.

Portreniz olsun
Bütün bir aileyi bir araya getirin ve toplu fotoğrafınızı çektirin. Daha güzel bir hediye olamaz.