Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
kucukinsan.com sitesinde Anneler Günü de gündem maddeleri arasında.

"Küçük İnsan" için büyük bir tıklama

Anne ve babalara bebek sağlığı için başvuru kaynağı olmayı amaçlayan web sitesi Küçük İnsan, yayına geçti. kucukinsan.com sanattan doğaya, müzikten psikolojiye hemen her konuda aileyi oluşturan bireylerin ve anne baba adaylarının yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor
Özellikle gebelik öncesi, doğum, doğum sonrası, bebeklik, annelik ve babalık hakkında öğrenmek ve takip etmek istediğiniz her türlü bilgi ve güncel haber ile yazılar, yayına başlayan internet adresi www.kucukinsan.com'da sizi bekliyor.

Sitede tıp, psikoloji, sosyal yaşam, eğitim ve kültür alanlarında anne, baba ve bebeklerin karşılaşacakları potansiyel gelişim ve bakım sorunları ile, beklenmedik güncel durumlara yönelik ayrıntılı ipuçları ve çözüm önerileri de sunuluyor.

ÇOCUKLARIN MÜZİKLE İLİŞKİSİ
Sitedeki bilgiler, 'Anneler', 'Küçük İnsanlar' ve 'Babalar' gibi üç genel başlıkta değerlendiriliyor. 'Hafta Hafta Hamilelik' ve Ana Rahminde Müzik' gibi çeşitli bölümleriyle öne çıkan Küçük İnsan sitesi içinde yer verilen genel başlıklar ise, 'Anne Sütü'nden 'Down Sendromu'na, 'Modern Babalar'dan hamilelik ve doğum sonrası döneminde anne ve babaların 'cinsel' yaşamlarına uzanan farklı konularda bilgiler aktarıyor. Sitede bunun yanı sıra, Çocuklar ve Hayvanlar arasındaki diyaloğun gelişimi, ya da çocukların doğumdan itibaren müzik ve sanatla kurduğu günlük ilişkinin perde arkası ve eğitimi ile uygulama biçimleri, bebeğinizin burcu üzerine rehberlik düzeyinde açıklamalar da ziyaretçilerin ilgisine sunulmuş.

Küçük İnsan, bu faydalı başlıkların dışında özellikle sosyal psikoloji ve aile sağlığı konusunda güvenilir ve her durumda tüm aile bireylerinin yararlanalabileceği bir kaynak oluşturmayı da amaçlıyor.

Bu yönüyle sitenin 'Bebek İstiyorum' başlıklı bölümü 'Anneliğe Hazırlık', 'Hamile Kalma' ya da 'Hamile Kalmanızı Engelleyen Sorunlar' gibi konu başlıkları ile dikkat çektiği kadar, yeni baba adayları için doğum sonrası ihtiyaçlar ve 'Babaların Psikolojisi' üzerine özel sayfa içerikleri de, Küçük İnsan portalında dikkat çeken nice detaydan sadece birkaçı.
Bilgi: kucukinsan@kucukinsan.com
Tel: (0216) 418 44 78

PAKET PAKET MUTLULUK
ARAS Cargo
, Anneler Günü için uzaktaki anneye hediyesini ve sevgisini ulaştırmak isteyenler için özel bir uygulama sunuyor. Bu özel günde kuruluş 1-18 Mayıs tarihleri arasında tüm bireysel gönderilerde yüzde 25 indirim uygulanacak. Benzeri bir çalışmayı da TNT Ekspres Türkiye hazırlamış; kurum bunu tüm yurtiçi ve yurtdışı gönderilerinde 1 Mayıs -15 Mayıs tarihleri arasındaki işlemlerde yüzde 15 indirim uygulayarak gösteriyor.
Bilgi: http://www.arascargo.com - http://www.tnt.com/country/tr_tr.html

SİNEMA VAKTİ!
Anneler, cineclub üyelik kartı ile Cinecity Sinemaları'nda sinema keyfi yaşarken aynı zamanda birbirinden güzel sürprizlerle tanışabilecek ve üyelere özel avantajlardan yararlanma şansına sahip olacak. Bunun için, Cinecity Sinemaları'na gelerek hiçbir ücret ödemeden cineclub kartı almak yeterli. Kartın kullanıma hazır hale gelebilmesi için ise, minimum 50 YTL'lik dolum yaptırmak gerekiyor. Hazırlanan "cineclub" kartı ile her 10 bilete 1 davetiye, size özel gişe, film başlamadan 15 dakika öncesine kadar rezervasyon ayrıcalığı, özel gösterimlere davetiye, filmlerle ilgili hediyeler, dönemsel promosyonlar, fiyat avantajları, nakit para taşımama avantajı ve her yıl sonu büyük cineclub ödülü gibi ayrıcalıklara sahip olunabiliyor.
Bilgi: www.cinecity.com.tr