Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Annenize giysi ve mutfak eşyası almaktan bıktıysanız, bu yıl bir güzellik yapın. Ona kendisini inci gibi doğal, pırlanta kadar benzersiz olduğunu anlatacak bir hediye seçin
Evet bir Anneler Günü daha geldi çattı ve hepimizin içini günler önceden sarmaya başladı "Anneme ne alsam" heyecanı. Onlara sevginizin ve öpücüklerinizin yanı sıra en kıymetli hediyeyi almak istiyorsanız, küçük birkaç önerimiz var. Bunlardan ilki Adil Mücevher'in anneler için tasarladığı pırlanta yüzükler. Fiyatları da piyasadaki aynı kalitedeki benzerlerinden yarı yarıya daha ucuz. Özel tasarımların el işçiliğiyle birleştiği 35 modelli kreasyonda yüzükler 0.20 karat ile 1,00 karat arasında değişiyor. Beyaz altın ve pırlanta taş kullanarak hazırlanan klasik tarzdaki yüzüklerin fiyatları 229 ila 699 YTL arasında seyrediyor. Üstelik bu fiyatlara taksit imkânı da dahil. Anneler Günü'ne özel takı tasarımlarından biri de, özellikle doğallıktan hoşlanan anneler için Ayşegül Acar'a ait inci kreasyonu. En doğal hallerinden en estetik hallere dönüştürülene kadar işlenen inciler, parmaklara, boyunlara ve bileklere ışıltı katıyor.


PIRLANTALI KAMPANYA

Altınla ve değerli taşlarla bezenen inci modellerinde özellikle 'mother of pearl' günün anlamını da adında taşıyor. Doğanın iki büyük mucizesini, anne karnındaki bebeği ve istiridye içindeki inciyi bir üründe birleştiren Goldaş da, Anneler Günü'ne özel bir inci koleksiyonuyla hazırlandı. Anneler için bebeklerin onlara verilen en büyük armağan olduğundan hareketle, istiridyenin de kabuğunun içindeki inciyi tıpkı anne gibi koruduğunu düşünen koleksiyonun yaratıcıları, incinin en çok annelere yakışacağına karar vermiş. İnciden ve kolye, küpe ve yüzükten oluşan setlerin yanı sıra, tek ürünlerin de yer aldığı koleksiyonda nostalji de öne çıkmış. Atasay ise Anneler Günü'ne beştaş kampanyasıyla start verdi. "Beştaş Pırlanta Alyansa Tektaş Hediye" sloganıyla başta anneler olmak üzere bütün kadınları pırlanta sahibi yapmayı hedefleyen kampanya, 2-11 Mayıs tarihleri arasında sürecek. Kampanya kapsamında, beştaş pırlanta alyans alanlara, yüzüğün değerine göre 500-2500 YTL arası tektaş yüzük hediye edilecek 10 bin adet beştaş pırlanta alyansı müşterileriyle buluşturmayı hedefleyen kampanyada beştaş pırlanta alyansların yaklaşık yüzde 70'i değerinde tektaş pırlanta yüzük de hediye edilecek. Annelere pırlanta hediye eden bir marka da Avea. 1-10 Mayıs tarihleri arasında AveaWAP sayfalarında gizlenen pırlantalardan en çok sayıda bulan 10 Avea abonesi, Ariş markalı Tria pırlanta kolye kazanacak.

Ariş Anneler Günü'nde oldukça farklı bir bakışla yaklaşmış ve 'pırlanta sanatı' imzasının altını çok ses getirecek bir tasarımla çizmiş: Sachi Koleksiyonu. Anneler Günü'nde annelerine kendilerinden bir parça armağan etmek isteyenler, bir tutam saçlarıyla Ariş'e başvuracak. Ve bu saç Ariş mücevher ustaları tarafından koleksiyonda yer alan pırlantalı kolye modellerinin üzerine örülerek sarılacak.

Bu özel gün için Claire's mağazalarındaki birbirinden renkli takılara da göz atabilirsiniz.

Baktığı her an sizi hatırlatacak annenize özel saatlerin özellikle taşlı modelleri, mücevher şıklığında. Claire's' reyonlarındaki tahta ve metal takılar ile yaz aylarının renklerine uygun saç aksesuarları da annelerinizin şıklığını bütünleyerek onlara başka bir hava katabilir. 2003 yılından bu yana B POINT markasıyla özel mücevher ve gümüş aksesuar tasarlayan Bilgün Dereli, Anneler Günü'ne özel tasarladığı altın kolye ve bilekliği müşterilerinin beğenise sunuyor. Glitz'in birbirinden özel koleksiyonlarından annenizin tarzına göre seçeceğiniz ürünlerle onu Anneler Günü'nde çok özel hissettirebilirsiniz. Spor tarzı olan anneler için Rainbow- Gökkuşağı Koleksiyonu'ndaki saks mavi, pembe, taba rengi, mor ametis ve yeşil renkli taşlarla süslenmiş takılardan oluşuyor. Gemma-İnci Koleksiyonu, klasik giyim tarzından vazgeçemeyen anneler için hazırlanan inci ve pırlantaların kombinasyonu. Chamaeleon-Bukalemun Yıldızı Koleksiyonu bu senenin modası altın halkaların kullanıldığı, yeni neslin habercisi takılarla cesur anneler için tasarlanmış.