Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Her şey onu mutlu etmek için hazır...

Mövenpick'teki AzzuR Restaurant'da 11.30- 15.00 saatleri arasında düzenlenen, aile sofrası temalı Anneler Günü Brunch'ında beyaz, peynir, köy tereyağı, petek balı, ev yapımı reçeller, kaymak, poğaça, simit, bazlama ve sahanda yumurtanın bulunduğu Türk usulü kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra döner, yöresel yemekler, kavurma, tahinli katmer, ev baklavaları, muhallebi gibi Türk mutfağı seçenekleri de var. Rezevasyon (0212) 319 29 29


İstanbul'un tüm keşmekeşinin merkezinde bile uzun ve keyifli zamanların geçirilebileceğiniz yerlerden biri olan Taksim Sıraselviler'deki Lush Hotel, Anneler Günü'ne özel bir paket hazırlamış. Bu pakette Lush Brasserie'de 11:00- 15:00 saatleri arasında sunulacak olan zengin bir brunch ve sonrasında Lush SPA'da 20 dakikalık, birbirinden rahatlatıcı mini masajlardan birini, bütün bir yılın yorgunluğunu atması için hediye edebilirsiniz. 45 YTL değerindeki Lush Anneler Günü paketinde masaj, bir ay boyunca kullanılabilecek bir hediye çeki olarak sunuluyor...
Bilgi için (0212) 292 16 11 Viva La Vida Güzellik Merkezi

Sheraton Hotel Convention Center Ankara'daki Brasserie One, Anneler Günü Brunch'ında, aileler brunch yaparken 4-8 yaş arasındaki çocukları da kendilerine özel olarak tasarlanan Langoletto Restoran'ın özel odalarında çizgi filmler, bulmacalar, oyunlar ve ödüllü yarışmalar ile vakit geçirebilecek. 11.30-15.00 saatleri arasında servis edilen Brunch'ta, kahvaltılıklar, sıcak/soğuk yemekler sunuluyor. Brunch Büfesi'nin kişi başı ücreti ise 59 YTL. Rezervasyon için: (0212) 457 60 00'dan 5235 aranabilir.

İki ay önce Suadiye'de açılan Viva La Vida Güzellik Merkezi ise, Anneler Günü için indirimli bir kampanya başlattı. "Anneler Günü'nde, Annenize Güzellik Armağan Edin" sloganıyla mayıs ayı boyunca hediye çeki kampanyası yapan merkezde, hediye çekleri ile cilt bakımı, çikolata masajı gibi seçenekler, normal ücretlerinin altında anneler için satın alınabilecek.
Viva La Vida tel: (0216) 464 68 46



Casita'nın ise Anneler Günü sürprizi ise, üç ayrı lezzetin bir arada olduğu Trio isimli yemek. Beş peynir karışımı ve özel fesleğen sosuyla hazırlanan Carina İtalyana, bir Casita icadı olan Feraye ve ıspanaklı peynirli mantı ile hazırlanan sebzeli domates soslu Casalinga'nın bulunduğu Trio tabağı, annelere lezzet dolu bir gün geçirtebilir. 25 yıllık deneyimi olan Casita, Nişantaşı, Etiler, Şaşkınbakkal ve Bodrum'da hizmet veriyor. Casita Nişantaşı: 0212 327 82 93, Casita Etiler: 0212 263 70 07, Casita Şaşkınbakkal: 0216 385 11 26.


CAPACİTY'DE ÜCRETSİZ CİLT BAKIMI
Her biri ayrı bir yaşam alanı olarak dizayn edilmiş katlarında yerli ve yabancı çok sayıda markayı barındıran Capacity, Anneler Günü'nde anneler için özel müzik sürprizleri hazırlamış. Anneler Günü'nde flüt, keman, klarnet, viola ve viyolenselden oluşan klasik müzik beşlisinin konser vereceği Capacity, aynı zamanda 150 YTL'lik alışveriş yapanlara içinde yer alan L'Occitane'den ücretsiz cilt bakımı hediye ediyor.

Egzotik kokulu, doğal ürünleriyle 40 ülkede 300'den fazla butikle hizmet veren L'Occitane'ın cilt bakımı, hızlı şehir hayatında yaşayan ve stresle başetmeye çalışan anneler için ideal bir hediye olabilir. Cilt bakımı için 150 YTL'lik alışveriş karşılığında Capacity Danışması'ndan cilt bakımı kuponu almak yeterli.