kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mayıs 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Miss Turkey'de Hadise şov

Öner ÖNGÜN
30.04.2009
Almanya'dan katılan 19 yaşındaki Ebru Şam'ın birinci olduğu Miss Turkey yarışmasında Hadise sahne şovuyla dikkat çekti..
Merakla beklenen Miss Turkey 2009 Güzellik Yarışması'nın finali, önceki akşam İstanbul'daki TİM Show Center'da yapıldı.

EBRU ŞAM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MISS TURKEY 2009'DAN KARELER...

Burcu Esmersoy ve Emre Altuğ'un sunduğu gece, Diyarbakır Lice'deki terörist saldırıda 10 askerin şehit olması nedeniyle alınan kararla, Kral TV ve CNBC-e kanalında canlı yayınlanmadı. Yarışmanın daha sonraki günlerde banttan yayınlanacağı açıklandı.

Yarışmada 20 finalist arasından birincilik Almanya'dan katılan Ebru Şam'ın oldu. İkinciliği İzmir'den Senem Kuyucuoğlu, üçüncülüğü Almanya'dan Ebru Hacıbedel ve dördüncülüğü İzmir'den Begüm Yılmaz kazandı. 2009 Miss Turkey güzeli 19 yaşındaki Ebru Şam, birincilik tacını takarken gözyaşlarına hâkim olamazken sevincini ilk olarak ailesiyle paylaştı.

'HÂLÂ İNANAMIYORUM'
Kasım ayında Güney Afrika'da yapılacak olan 'Miss World 2009'da Türkiye'yi temsil edecek Ebru Şam dün düzenlediği basın toplantısında "Çok mutluyum. Hâlâ birinci olduğuma inanamıyorum" dedi.

Gecede sahne alan Hadise sahne şovuyla dikkat çekti. Gece boyunca birkaç kez kostüm değiştiren sanatçı "Bu şarkı Türklere mi güzel geliyor, yoksa Avrupa da bizimle aynı fikirde mi" diye soran şovmen Beyaz'a sahneden cevap verdi. Hadise "Şarkım Avrupa'da da Türkiye'de de her yer de beğeniliyor. Duyuyor musun Beyazcığım" diye seslendi.

HADİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları