kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mayıs 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sinemalarda bu hafta

Giriş Saati : 01.05.2009 09:50
Güncelleme : 01.05.2009 21:08
Yeni Haber
X-Men Başlangıç: Wolverine, bizi Logan'ın Wolverine'e dönüştüğü ilk yıllara götürüyor. James Logan (Wolverine) ve Victor Creed (Sabretooth), çocukken kaçarlar. Mutantlardan oluşan özel bir gruba katılmaları için eğitilen ikilinin yolları, Logan'ın örgütü bırakıp Kanada'ya gitmesiyle ayrılır... Haftanın diğer filmleri Benim ve Roz'un Sonbaharı, Kelebek, Rumba, Saddam'ın Askerleri, İşkence Odası, Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi ve ikinci kez gösterime giren Devrim Arabaları. ..

* Gösterimdeki filmlerin fragmanlarını izlemek ve filmlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için TIKLAYIN


X-Men Başlangıç: Wolverine
(X-Men Origins: Wolverine)

Tür: Aksiyon, bilim kurgu
Yönetmen: Gavin Hood
Oyuncular: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Taylor Kitsch.

Mutant hayatı yaşayan Wolverine, kız arkadaşının ölümü nedeniyle Victor Greed'den intikam almak için gizli program Weapon X'e katılır. Wolverine, Sabretooth'un kız arkadaşı Silver Fox'un öldürmesi üzerine katılmayı kabûl eder. Adamantium metalinin vücuduna enjekte edilmesiyle Wolverine'in intikam macerası başlar.


Benim ve Roz'un Sonbaharı

Tür: Dram
Yönetmen: Handan Öztürk
Oyuncular: Serkan Altunorak, Öznur Kula, Serra Yılmaz, Zerrin Arbaş, Bahar Ün

Antik bir kasabaya yapılacak bir barajla eşsiz kültür mirası yok olacaktır. Bunu engellemek için gazeteci Metin tüm zorluklara rağmen savaşına devam eder. Fakat bu mücadele çevresindeki insanların da hayatını etkileyecektir. Film, birçok hikâyeyi içinde barındırıyor.


Rumba

Tür: Komedi
Yönetmenler: Dominique Abel, Fiona Gordon, Bruno Romy
Oyuncular: Dominique Abel, Fiona Gordon, Bruno Romy, Philippe Martz

Fiona ve Dom, huzurlu bir taşra kasabasında öğretmenlik yapmaktadır. Latin dansına olduğu kadar birbirlerine de âşıktırlar. Bir gece yine böyle bir yarışmadan eve dönerken, intihar etmek için kendini yolun ortasına atan birine çarpmamak için direksiyonu kırıp duvara toslamalarıyla hayatları altüst olur.


Kelebek

Tür: Dram, macera
Yönetmen: Cihan Taşkın
Oyuncular: Ghassan Massoud, Caner Cindoruk, Deniz Bolışık

Yıl 1996. 11 Eylül faciasına yaklaşık beş yıl vardır ama facianın temelleri atılmaktadır. Afganistan'da iç savaşın en sıcak günlerinde canından ve malından olan binlerce insan çatışmaların sona ermesini beklerken Yusuf ve arkadaşları, Mevlevi dedesi İbrahim'in yolcu etmesiyle insani yardım amacıyla oraya gitmek üzere yola çıkarlar.


Devrim Arabaları

Tür: Dram, tarihi
Yönetmen: Tolga Örnek
Oyuncular: Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Halit Ergenç, Sait Genay

Cumhurbaşkanlığı konutunda 16 Haziran 1961 tarihinde verilen davette ülke kalkınması tartışılmaktadır. Bir ara Cumhurbaşkanı sinirlenip bu ülkenin otomobil bile üretebileceğini söyler. Bu iddia ciddi ciddi meydan okumaya dönüşür... Film, ikinci kez gösterime giriyor.


İşkence Odası

Tür: Korku, dram
Yönetmen: Pascal Laugier
Oyuncular: Morjana Alaoui, Mylene, Jampanol, Catherine Begin, Robert Toupin

1970'lerin başında, Fransa'da 10 yaşındaki küçük kız Lucie yolda başıboş dolaşırken bulunur. Kaçırılma nedenleri bir türlü açıklanamayan Lucie, hastaneye kaldırılır. 15 sene sonra... Sıradan bir ailenin kapısı çalar. Evin babası kapıyı açar ve elinde av tüfeğiyle bekleyen Lucie'yi karşısında bulur. İşkencecisini bulduğuna ikna olan Lucie tetiği çeker.


Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi

Tür: Belgesel
Yönetmen: Bruce Hendricks, Art Repola

Filmde, Jonas Brothers'ın Burning Up konser turnesinde yer alan Demi Lovato ve Taylor Swift gibi konukların performanslarından görüntüler, özel sahne arkası bölümleri, konser dışı sahneler var.


Saddam'ın Askerleri

Tür: Dram
Yönetmen: Gani Rüzgar Şavata
Oyuncular: Gani Rüzgar Şavata, Tuğba Özay, Yalçın Dümer

Film, Kuzey Irak'ta Saddam Hüseyin döneminde Peşmerge köylerinde yapılanları çarpıcı görüntülerle ve diyaloglarla anlatıyor. Filmde her şeye rağmen engellenemeyen bir aşk doğar, yeşerir ve yaşamak için çabalar.