kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İzmir'de 2 el bombası ve mermiler bulundu

AA
Giriş Saati : 23.04.2009 14:16
Güncelleme : 23.04.2009 21:40
Yeni Haber
İzmir'in Çiğli ilçesinde bir apartman dairesinde 2 el bombası ile çok sayıda mermi bulundu...
Güzeltepe semtindeki bir apartmanda dairesi bulunan T.S, kiracısı C.G'nin üç ay önce anahtarı teslim etmeden evi terk etmesi üzerine daireyi başka birine kiraya vermek istedi.

Çilingir vasıtasıyla kapısı açtırılan evin salonunda 2 adet el bombası ve 9 milimetre çapında çok sayıda mermi olduğunu gören T.S, durumu polise bildirdi.

Evde incelemede bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, el bombaları ve mermileri incelenmek üzere İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Önceki kiracı C.G'nin çeşitli suçlardan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde boş evde 2 el bombası ve çok sayıda mermi bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan biri Özel Harekat Şube Müdürlüğünden emekli polis memuru 2 kişi adliyeye sevk edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde işlemleri tamamlanan Özel Harekat Şube Müdürlüğünden emekli polis memuru A.G. ile sabıkası bulunan ev arkadaşı C.G. adliyeye gönderildi.

Cumhuriyet savcılığında ifadesi alınan zanlılardan C.G. serbest bırakıldı, emekli polis memuru A.G. nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Güzeltepe semtindeki bir apartmanda daire sahibi olan T.S, kiracısı C.G'nin 3 ay önce anahtarı teslim etmeden evi terk etmesi üzerine daireyi başka birine kiraya vermek istemiş, dün akşam çilingir yardımıyla kapısı açtırılan boş evin salonunda bir torbada 2 el bombası ile 9 milimetre çapında mermiler bulunmuştu. Sabıkalı C.G. ile evde beraber kaldığı öğrenilen Özel Harekat Şube Müdürlüğünden emekli polis memuru A.G. gözaltına almıştı.