kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kadın erkek ve çocuk ayakkabılarının 9.95 ile 19.95 TL arasında fiyatlara satıldığı mağazayı bir günde 20 bin kişi ziyaret etti.

Bebek ayakkabısı 1 TL olunca numarasına bakmadan kapıştılar

16.04.2009
FLO, Pendik NEO Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasının açılışında bebek ayakkabılarını 1 TL'den sattı. 20 bin kişi mağaza daha ışıklarını açmadan akın etti..
FLO, Pendik NEO Alışveriş Merkezi'nde açılış nedeniyle 1 TL'ye bebek ayakkabısı, 9.95'e de kadın ayakkabısı satınca mağazada izdiham yaşandı. Açılışı broşürlerle çevre halkına duyuran mağazanın kapısında alışveriş merkezinin ışıkları bile açılmadan kuyruklar oluştu. Mağazanın kapılarının açılmasıyla birlikte içeri dolan kalabalık numarasına dahi bakmadan 3'er 5'er ayakkabıları kucakladı. Kampanya nedeniyle yaklaşık 20 bin kişinin ziyaret ettiği mağazanın açılışında kadın ayakkabıları 9.95- 19.95 TL arasında değişen fiyatlarla raflarda yerini alırken, çocuk ayakkabıları 9.95 TL, erkek ve spor ayakkabıları ise 19.95 TL gibi fiyatlarla tüketicilerle buluştu. Bebek ayakkabılarının ise yalnızca 1 TL fiyatla satıldığı açılışta 100 TL'lik alışveriş yapan ilk 100 kişiye de MP3 çalar hediye edildi. Ziylan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "17 Nisan'da da Gaziantep Sanko Alışveriş Merkezi'nde bir FLO daha açacağız. Pendik NEO AVM'de açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızda tüketicilere sunduğumuz açılışa özel tüm kampanyalar Gaziantep mağazamızda da geçerli olacak" dedi. Bu kampanyaları yıl içinde devam ettirmeyi planladıklarını belirten Mehmet Ziylan, "Amacımız krizde alışveriş giderlerini azaltan tüketicileri düzerlediğimiz kampanyalarla harekete geçirmek ve sektörü canlandırmak. Aylık, haftalık, günlük ve hatta saatlik kampanyalar planlıyoruz" dedi.